reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja dopiero w domu, dzis mialam tel i od niedzieli zaczynam prace w Wa-wie. Moze na te mandaty zarobie ;-) ale powaznie dostalam przedmiot o ktorym nie mam zielonego pojecia, nawet nie wiem jak mam sie za niego zabrac...

czy moze ktoras z Was jest po informatyce, badz maz...

przedmiot nazywa sie "paradygmaty programowania" nigdy nie mialam z tym nic wspolnego...

HELP!!!:szok:

ja dopiero w domu, dzis mialam tel i od niedzieli zaczynam prace w Wa-wie. Moze na te mandaty zarobie ;-) ale powaznie dostalam przedmiot o ktorym nie mam zielonego pojecia, nawet nie wiem jak mam sie za niego zabrac...

czy moze ktoras z Was jest po informatyce, badz maz...

przedmiot nazywa sie "paradygmaty programowania" nigdy nie mialam z tym nic wspolnego...

HELP!!!:szok:

Kochana Katty, ja zapytam meza jak wroci z pracy czy mial cos takiego bo on jest po uczelni technicznej, jak nie to zapytam brata bo jest po informatyce:)

Witajcie dziewczyny. Pol oczywiście zbudziłm mnie jak wstawał do szkoły no ale nawet dobrze bo miałam zmierzyć tempke. No i hurra nastapił skok, 37,0. Czyli owu była a my działaliśmy i teraz zostało tylko czekać. Nie wiem jak to zrobię. Pewnie będe miec setki objawów i w ogóle. Psycha i tyle. Boje sie rozczarowania i boję się, ze znów sie coś wydarzy. Nie, nie odpedzam juz złe mysli. Spróbuję sie wyciszyć. Kupno mieszkania pomoże mi w tym i zając mysli.
Dziś dzień bez P juz zorganizowany. Teraz leniu****e, co prawda nastawiłam juz kaczke do pieczenia , bo najlepsza jest jak się ja trzy razy odgrzewa, a ja i tak nie lubię, cóz ale chłopaki bardzo i wymogli.O 11,30 pojedziemy z Mackiem do dentysty a potem naciągnę go na ikee, Auchana i kilka meblowych sklepów , tak dla rozeznania. Plan jest taki, ze ma szukac meble do swojego pokoju. Paweł juz sie śmiał, żebym jeszcze nic nie kupowała. A ja mam taką ochotę..
Cóz miłego dnia i mam nadzieje, ze ktos sie pojawi zanim wyjadę.
O super witaj Mononoke.

Czesc wszystkim :) Ja jak zwykle rano sie nie przywitalam ;p
Wczoraj zniknelam bo mialam mase kulinarnej roboty a potem poszlam do nas na budowe pomoc mezowi cos posprzatac :) No i jak wrocilismy to starczylo mi sil tylko na przeczytanie co tam stworzylyscie, a reszte sil przeznaczylam na cos strasznie milego :D No co prawda do owulacji mi daleko, ale czekac specjalnie na nia nie bede jak mam chcice :D

Ciesze sie Wisienka ze trafiliscie w owu! Pozostaje teraz czekac i mocno trzymac kciuki :) No ja w kazdym razie trzymam mocno :)

Mnie wczoraj ogarnelo chwilowe wzatpienie... przerazilam sie, ze jesli znowu zajde w ciaze to znowu poronie :/ I ze bede musiala to przezywac wszystko na nowo... ehhh ale jak nie bedziemy probowac to tym bardziej nam sie nie uda. Mam nadzieje, ze w tym cyklu wszystko bedzie ok :)

Dziewczynki, konczy mi sie kwas foliowy i wit E, w poniedzialek chcialam sobie isc kupic do apteki jakis kompleks witaminowy zeby nie lykac wieczorem 100 tabletek tylko jedna. Mozecie mi polecic jakiejs firmy? Taki dla kobiet przed i w trakcie ciazy zeby byl idealny :) Plisssss help ;p

Wisieńka a to dla Twojego Synka :D I dla LILITH tez :D

mononoke Maciek na pewno ucieszy sie z wyrwania zęba jak to obrazujesz, zwłaszcza , ze ma tylko małą dziurkę
Ja wczoraj akurat byłam w aptece po kwas foliowy i patrzyłam na zestawy. Taki typowo dla kobiet przed i w ciązy do 12 tygodnia jest Feminatal metafolin 800, w poprzedniej ciązy go brałam. Alez podrożał kosztuje prawie 45 zł. Ale wro jest drogi. Widziałam tez Falvit mama 32 zł i prenatal chyba ok 38. Ten feminatal podobno jest najlepszy bo ma prócz wiatmin najlepiej przyswajalna form folianu, metafolin.
Ja tez boje się, ze znów poronię. Przypuszczam, ze cięzko o tym będzie przestac mysleć. Ale nastawiam pozytywnie.

Wisienka a powiedz mi, jak juz sie bierze te zestawy witamin to trzeba dodatkowo brac kwas foliowy czy ta dawka ktora jest w tym kompleksie witaminowym wystarcza?

Witajcie, nie pomogę Wam z tymi witaminkami.... ale myśle że na necie coś się znajdzie. Wisienka, bede trzymać mocno kciuki!!! Musi się udać zobaczysz bedzie dobrze a najlepiej nie myśleć jak to mój gin mówi. U mnie dziś niby owu czuję jajniki ale se myślę ze czuję 2 heheh a bliźniaków nie chcę po tych tabsach, ale myślę ze juz 4 mc leci po ich ostawieniu.... ehe zresztą bedzie co bedzie. Wczoraj były bobosexyy i mąż rano wrócił z pracy i dziś chyba trzeba.... skoro owu wg ostatniego cyklu.... i sluz wczoraj się lekko zmienił tez nie chce myśleć... co bedzie. Wisienka wychodzi na to że razem bedziemy testować..... oby pzytywnie a teraz już musmy przestać o tym myśleć.
To jakie mebelki chcesz zakupić?? jakoś kolorek konkretny?

Dzień dobry :-D
Mononoke, ja jak byłam w ciąży też brałam Feminatal Metafolin 800. U nas coś około 30 zł kosztuje. Razem z nim brałam zwykły folik, moja gin stwierdziła, że nie zaszkodzi.
Też mam takie myśli, jak Ty i Wisienka, że znowu poronię, ale staram sie w ten sposób nie myśleć.
LILITH, powodzenia u dentysty! Jak wrócisz, to napisz, co myślisz, bo dziś rano miałam temp 36,69 :szok: więc to chyba już :szok: aż niemożliwe, po moim ostatnim rekordowym cyklu (dziś 17dc). Jeśli to owu, to na bobo nie ma szans, bo męża nie było
katty, mój mąż po PW, ale nie ma pojęcia co to te paradygmaty.

reklama
cześć dziewczyny, witam w sobotnie przedpołudnie...
dziś od samego rana boli mnie podbrzusze, z prawej str... no i siusiałam ze trzy razy w nocy, co sie nie zdarza...
nie wiem co to może oznaczać... ale jestem dobrej myśli

Do góry