reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie co do kwasu foliowego to mi lekarz przypisał dawkę 15mg i zbyt dużą dawka jak mówił nie szkodzi a nadmiar niby wydalamy jest z Moczem:-) więc ją brałam bo myslalam że jestem w Ciązy, ale teraz biorę 0.4 i styka. A dziś mam dzień lenistwa właśnie ogladam mam talent bo wczoraj była u nas mała Impra ale widzę że nie tylko u mnie :-)

No tak ja tez byłam na imprezce ale nic nie piłam, bo jednak juz po owu jestem i nie mogłabym jakoś...Nadzieja znaczy.
Anuszka ja bym poczekała do terminu @, wybacz, ze jestem sceptyczna ale dziewczyna na staraczkach poleciała na betę wyszła jej ciąża i za dwa dni dostała okres.Po prostu tak czasem się zdaża a ja nie chciałabym raczej wiedzieć.
ja poczekam spokojnie nawet jesli będe miec objawy a pewnie będe miec wszystkie o których wiem.
zuzu Ja biorę 800 kwasu ale tez czytałam , ze większa ilośc nie szkodzi bo sie źle przyswaja. Z drugiej strony biore go juz od roku i na pewno mam pelne nasycenie.

Ją jakoś chcialam wyluzować i nie myśleć o tym niby wczoraj wg Suwaczka miałam Owu dorwałam męża w łazience gehe i dzień przed Owu, myślicie że dziś też bzyk ale objawów płodnych jakoś dziś nie wyczówam czy Se robic relax :)

Hej Babeczki
Tak na szybko nadrobiłam WAS, czytania że ho, ho ;-)
Ja wczoraj i dzisiaj lorzystałam z chłopakami z pięknej pogody. Wczoraj jak wrócilismy ze spaceru to zasneliśmy przed 15ą a obudziliśmy sie ok 18ej:sorry:
Nooo i cały czas działamy oczywiście. Płodny śluzik pojawił mi się na chwilę i znikł :crazy:
Kurcze, jak się nie staraliśmy o dzidziusia to miałam go litrami... a teraz taka posucha. No ale nic, działamy mimo to.
Kahaka , ja co do wykresików - nie pomogę. Podziwiam Was za konsekwencje w mierzeniu tempki. Kiedyś próbowałam /jeszcze przed pierwszą ciążą/ ale szybko odpuściłam.

Katty, przykro że jedna krecha na teście, ale wiesz póki nie ma @ to wszystko może się zdażyć. Trzymam &&&&&& :happy:

Wisieńka, gratuluję dobrych wyników w strankach (wstrzeliliście się rozumiem w dziesiątkę :tak:). Także czekamy na pozytywne efekty.

Ja jutro do pracy:szok: po prawie miesięcznej przerwie. Jeeeejku jak się odzwyczaiłam od pracy. No ale nie mam innego wyjścia. Boję się co zastanę na swoim biurku. Pewnie milion spraw do załatwienia...

Acha, no i umówiłam się wkońcu na wizytę to ortodonty. Także pewnie bedzie aparacik. Mam nadzieję tylko że nie spadnę z fotela jak się dowiem ile to wszystko będzie kosztować....:rofl2:

Miłego , rozleniwionego niedzielnego popołudnia dla Wszystkich .

Czesc dziewczynki :)

Poziomki, strasznie sie ciesze, ze wrocilas - martwilysmy sie o Ciebie !!!! Nie rob tak wiecej! :(
Katty, szkoda, ze wyszla jedna krecha.. ale poki nie ma @ to trzeba czekac :D
Kahaka, ale macie w tym mierzeniem temperatury... ja bym tak nie umiala:D
Nikita zycze milego powrotu do pracy:)

Ja sobie dzisiaj kupilam Feminatal i test ciazowy :D tak na wszelki wypadek oczywiscie, gdyby czasem mi sie spozniala @. Ale jakos tak dziwnie sie czuje przez ten kregoslup... mam nadzieje, ze mi szybko przejdzie.
Buziaki dla wszystkich, nie wiem czy dzisiaj jeszcze napisze bo nie nadaje sie dzisiaj do niczego :/
Nawet na przytulanki nie mam ochoty :/

reklama
Do góry