reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej kobietki. My juz po podpisaniu umowy przedwstępmej. Teraz skladamy wniosek o kredyt i zostają oczekiwania.
Ciągle na coś czekamy...
Dziś 26dc. 3 dni po owu, zostalo jeszcze 12 dni czekania na wiadomość. Boli i kluje mnie podbrzusze. Wiem , ze to nie związane z ciążą bo nawet na implantacje jest za wcześnie. Przebieram nogami i czekam

reklama
Wisienka mi juz tez pozostaje czekanie.za 8 dni mam termin @.wiec bedziemy razem sie nie cierpliwic.
Zuzu ja w tym cyklu tak samo myslalam jak Ty, tez sie zastanawialam kiedy tu zgwalcic meza, zeby bylo dobrze.a teraz tak sobie mysle, ze moze przedobrzylam- przed owulka poszlo dobre nasienie bo miesiac poscilismy a na owulke zostalo juz gorsze.
Mononoke fajnie, ze masz zwierzaczki, ja tez potracilam mnostwo fajnych kotow pod kolami aut, wiec znam ten bol.chetnie zobacze zdjecia.
Kahaka u mnie dzis temp. 37,10.a jaka masz dzis temp?ja sie za b. na tym nie znam, ale wydaje mi sie ze owulka przed toba.wiec dzialaj.trzymam kciuki.

Dzień dobry-witam się z kawką i śniadankiem :)

Mononoke-ja miałam ślicznego czarnego kotka, tylko końcówkę ogona miał białą-nazywał się Pędzel. I też w zeszłym roku w zimie został potrącony przez auto... miał 5 miesięcy... Śliczny był-do dziś go nie mogę przeboleć.... :(

Witam się :)

U mnie infekcja jednak .. jakie to wkurzające.. po dentyście dziś lecę po tabletki clotrimazolum, bo zwariuje, jak nie pomoże to ide do lekarza. Zresztą i tak dziś ide z mężem po skierowanie na badanie plamniczków :)

Co tam u was??

ja dziś dogorywam pierwszy dzień w pracy po urlopie i umieram z zimna:-( a ogólnie to nienajgorzej:-) przestawienie na polskie jedzenie sprawiło, że znowu wcinam jak głupia ale mdłości dalej są:-) jutro mam wizyte u lekarza i usg:-) strasznie jestem podekscytowana ale i trochę się boję czy wszystko okaże się w porządku, czy będzie biło serducho itp. cała ja;-) oczywiście nadal bez neta to nawet nie miałam się z wami jak przywitać po powrocie:-( a co tam u was kochane bo nie mam jak nadrobić wątku:-(kacha i wisienka owocnego testowanka:-)

jutro na 16:-) zaraz w środę rano wam napiszę co i jak:-) ogólnie nie jest źle ale lepiej też bywało:-) męczą mnie problemy z trawieniem typu wzdęcia odbijanie itp i nadal boli brzuch i strasznie źle sypiam tzn 15 pobudek na sikanie a potem pół godziny walania się na łóżku:-) ale cieszę się, że są te objawy bo przynajmniej nie wymyślam, że jest za dobrze;-)

Objawy przypominają Ci, że fasolka jest i dobrze się rozwija :) Czekam niecierpliwie na te wieści :) Jutro już 10 tydzień zaczynasz.. ale to leci !!

Kto tu teraz jest w kolejce do testowania??

Czesc dziewczynki :)

Kamia ale super ze juz wrocilas:) No opowiadaj jak bylo, poprosimy zdjecia z Twojej wyprawy!!!

Ale chcialabym z wami pogadac a kurczak musze jechac do miasta... odezwe sie wieczorkiem :* Buziaki laseczki:*:*:*

reklama
Hej Kobitki. Odebrałam wyniki badań. Powiedzcie mi co one oznaczają. Oto one :
Mój wynik: Normy:

Estradiol 230,3 pmol/l- faza folikularna: 46.0-607.0
faza owulacyjna: 315.0-1828.0
faza lutealna: 161.0- 774.0
postmenopauza: 18.4-201.0

FSH 3,46 U/l faza folikularna: 3.5-12.5
faza owulacyjna: 4.7-21.5
faza lutealna: 1.7-7.7
postmenopauza: 25.8-134.8

Prolaktyna 174,8 mU/l 127-637 Całkiem już się pogubiłam:-(.

Do góry