• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Katty, przykro mi że negatywny, ale wiesz, @ nie ma, kto wie. trzymam kciuki.

Kahaka, mi tego nie mówił ginekolog a jakiś kretyn [ dosłownie ] co się posilkował tym co było wyżej zapisane :D

Kahaka bardzo dobrze że wyciągasz Prosiaczka staraj się to robić jak najczęściej. Zachęcaj go do wychodzenia tym co lubi najbardziej jeść:-).
Wizytę u ginka ma 14 grudnia. Dostałam na wywołanie Luteinę
A poza tym jestem wkurzona na mojego Narzeczonego. Nic nie robi w domu, zlew pełen naczyń, nie odkurzone, Prosiaczka nie nakarmiona itp itd. A ja nadal źle się czuję i jeszcze na dodatek te moje przypadłości i myślenie czy w ogóle uda się z dzidziusiem

Agusia, tylko się facetem nie przejmuj !! Pomyśl, że z nimi każda z nas ma jakieś problemy :D:D

Z dzidziusiem na pewno będzie wszystko dobrze, musisz poczekać trochę by się wszystko unormowało i zacząć działać. Dobrze, że robisz badania i gin się wziął za Ciebie :)

Kahaka, niby tak, ale jak się ma za niską to to ponoć też nie dobrze :)

LILITH, wysłałam Ci coś na priv.
Agusia, a czemu masz wątpliwości co do @ majowej? Dobrze, że masz luteinę, to się cykl skończy i może w końcu coś się ruszy (a może się nie skończy, tylko będzie trwał 9 m-cy :-D)

Lilith dzięki Kochana za słowa otuchy. A co do lekarza to naprawdę trafiłam w 10.Dobrze że Jesteście, że można się Wam wygadać o wszystkim. Na poprawę humoru dostałam kiść winogrono ,, bo teraz mi witaminy są potrzebne" to są słowa mojego Narzeczonego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry