reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia, a w którym dniu cyklu robiłaś badania? Wygląda na to, że po owulacji już. Jeśli tak, to wyniki masz bardzo ładne.
kamia, witaj!!! Ale Ci zazdroszczę tych mdłości :-p
kacha, u mnie to już jednak po owu, tylko teraz się zastanawiam czy teraz dopiero była czy tydzień temu, bo temp jakieś takie...dziwne. Ale już razem z LILITH i innymi rozkminiamy na 28dni. Dziś miałam 36,67.

reklama
Agusia w ktorym dniu cyklu robilas badania bo juz wylecialo mi z glowy ?

kahaka witaj kochana :*

Wiecie co... musze sie wygadac komus....
MAM BIEGUNKE ;(

Ostatnia edycja:
Mononoke najlepszy jest Nifuroksazyd, szybciutko do apteki jest bez recepty, z tym że przez kilka dni możesz mieć lekkie zatwardzenie.
A tak poza tym witam was wszystkie! Kamia jak miło, że wróciłaś. Która teraz testuje, bo w kolejce chyba miała być następna mama? Komu słać wiruski?

blondplatyna, Ty nie pytaj komu słać, tylko dawaj wszystkim
Mononoke, biedna, a gdzie się tak urządziłaś??? Leć szybko do apteki (jak dasz radę) albo niech mąż Ci kupi.

U mnie dziś w szkole były zdjęcia klasowe, no i musiałam pozować bleee. Klasę mi oddali pomalowana, ale burdel w niej jak cholera, nawet kurze niewytarte :angry:

Agusia, no to od stycznia czy od maja? Musisz iść z tymi wynikami do lekarza, powinien Ci zrobic usg, czy miałaś owu w tym cyklu. Dlaczego nie dostałaś nic na wywołanie @???

O rany Agusia to faktycznie ciezko stwierdzic ktory to dzien cyklu :> Ale nie martw sie, lekarz znajac Twoja sytuacje na pewno bedzie wiedzial jak zinterpretowac wyniki. Mnie sie wydaje, ze sa wszystkie w normie.

Wiecie co, wzielam Stoperan, troche mi lepiej :D

Mononoke, to dobrze, że brzuszek zadowolony :-D
Ja mam dziś 19dc, zdaje mi się, że już po owu, ale raczej nie trafiliśmy ze staraniami.
Jakiś katar mnie złapał, mam nadzieję, że się nie rozłożę :baffled:

Już wróciłam od sadysty :)

Agusia, widzę że Ty masz jeszcze inne normy niż ja.. ja miałam w m prolaktynę 65.. patrząc na Twoją normę miałam za niską a lekarz mi, że jest idealna.. kurde ;/

reklama
LILITH, bo co laboratorium, to inne normy, zależy od jednostek. Jak Ci gin mówi, że masz idealną, to się tego trzymaj!:-D
a mnie katar dopadł :angry:

A wiecie co, dziś śmieszna historia w szkole się zdarzyła...w sali komputerowej miałam z dziećmi świetlicę i tam w tym czasie siedział nasz informatyk i coś tam pracował na komp. I wiecie jaki numer mu młodzież wywinęła? Poprzestawiali mu klawisze na klawiaturze, tzn. pozamieniali miejscami! Niezły ubaw miałam z niego

Do góry