reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no, anuszka, żeby Twoje przeczucia się sprawdziły!
Mononoke, Kochana, głowa do góry, jutro będzie lepiej! Specjalnie dla Ciebie
A gdzie LILITH się podziała????? Czekam na nią i czekam.......

reklama
Dzieki Kochana:* Z tym kregoslupem to jest tak ze czasami bedzie bolal - na moje wlasne zreszta zyczenie bo jak sie czlowiek garbi cale zycie albo nosi za duzo (bo z lenistwa nie chce mu sie chodzic kilka razy) to w koncu to wszystko sie na nim zemsci. Ale jest ok, jak jestem w pracy, generalnie duzo sie ruszam to czuje sie lepiej, nie boli, a wieczorem zawsze maz robi mi masaz i smaruje mascia :)
Ide sie myc a potem ogladniemy sobie mam talent i dokonczymy wczorajszego mikolajka :) - Lilith ogladalam go ze strony ktora mi polecilas, niestety mamy wolny internet i wolno ladowal film wiec ogladnelismy tylko czesc az w koncu usnelismy :D
Do jutra dziewczynki :)!!!

aaaa zapomnialam wam powiedziec :) Mamy od wczoraj 2 male kotki i dzisiaj jeszcze dolaczyl do nas maly piesek - szczeniaczek. Ten rok mielismy pechowy bo nam zginelo 5 kotow i pies (wszystkie pod kolami samochodow)i w efekcie nie mielismy juz zadnego:/
Ale te kiciaki i psiunia sa super, zrobie forki w ktorys dzien to Wam pokaze :)
Buzka:*

Hejka, no i przebimbałam niedzielkę... hehe, ale wkońcu się wybyczyłam. HM.... tak się zastanawiam, ze dziś się nie bzykałam z mężem, niby wczoraj owu.... może jutro rano? przed pracą bo jakos czuje jeszcze dziś jajniki.. ale nie wiem sama... na bank piersi są lekko większe, i brodawki wrażliwe... ale może to na zbliżający się @? Mam nadzieję ze trafiłam z mężem i może coś będzie wkońcu. A jak tam u Was? jak ta nasza szara krótka niedzielka.....?

witam dziewczynki, ja juz po, popelnilam kilka gaf, ale nikt nie zauwazyl, wiec super ;-)

co do @, jeszcze nie przyszla, a dziwne, bo zawsze dostawalam przed poludniem... mierzylam temp. 36.84, ale brzuch mnnie boli jak na @, co o tym sadzicie? czy to mozliwe, zeby test nie wyszedl??

katty, a kiedy mierzyłaś temp? Rano? Bo w ciągu dnia temp rośnie na skutek aktywności, no i jednorazowy pomiar nie daje żadnych informacji niestety... Test mógłby jeszcze nie wyjść, pewnie, ale zostaje Ci czekać. Jak dalej nie będzie @ to zrób znowu test, za 2-3 dni. Powodzenia, trzyma kciuki.

A gdzie jest Mama? Coś jej nie było...
No i kiedy Kamia wraca?

Co porabiacie? Mi się @ kończy i w końcu powrót do starań :D

Sprawdziłam-Kamia poleciała 1 pażdziernika, na 2 tyg czyli 14 powinna wrócić... a tu już 17 i jej nie ma... Ale ona w sumie chyba neta tylko w pracy miała więc pewnie jutro się odezwie :D

Ostatnia edycja:
Martusia, nam leniwie niedziela minęła, byliśmy na spacerze. Dalej próbuję rozkminić moje temperatury, dalej nie wiem, czy jestem już po owu, czy może dalej przed.
kamia rzeczywiście już chyba powinna wrócić.

reklama
Do góry