reklama
Dzieki Kochana:* Z tym kregoslupem to jest tak ze czasami bedzie bolal - na moje wlasne zreszta zyczenie bo jak sie czlowiek garbi cale zycie albo nosi za duzo (bo z lenistwa nie chce mu sie chodzic kilka razy) to w koncu to wszystko sie na nim zemsci. Ale jest ok, jak jestem w pracy, generalnie duzo sie ruszam to czuje sie lepiej, nie boli, a wieczorem zawsze maz robi mi masaz i smaruje mascia 
Ide sie myc a potem ogladniemy sobie mam talent i dokonczymy wczorajszego mikolajka
- Lilith ogladalam go ze strony ktora mi polecilas, niestety mamy wolny internet i wolno ladowal film wiec ogladnelismy tylko czesc az w koncu usnelismy 
Do jutra dziewczynki
!!!
aaaa zapomnialam wam powiedziec
Mamy od wczoraj 2 male kotki i dzisiaj jeszcze dolaczyl do nas maly piesek - szczeniaczek. Ten rok mielismy pechowy bo nam zginelo 5 kotow i pies (wszystkie pod kolami samochodow)i w efekcie nie mielismy juz zadnego:/
Ale te kiciaki i psiunia sa super, zrobie forki w ktorys dzien to Wam pokaze
Buzka:*
Ide sie myc a potem ogladniemy sobie mam talent i dokonczymy wczorajszego mikolajka
Do jutra dziewczynki
aaaa zapomnialam wam powiedziec
Ale te kiciaki i psiunia sa super, zrobie forki w ktorys dzien to Wam pokaze
Buzka:*
Hejka, no i przebimbałam niedzielkę... hehe, ale wkońcu się wybyczyłam. HM.... tak się zastanawiam, ze dziś się nie bzykałam z mężem, niby wczoraj owu.... może jutro rano? przed pracą bo jakos czuje jeszcze dziś jajniki.. ale nie wiem sama... na bank piersi są lekko większe, i brodawki wrażliwe... ale może to na zbliżający się @? Mam nadzieję ze trafiłam z mężem i może coś będzie wkońcu. A jak tam u Was? jak ta nasza szara krótka niedzielka.....?
witam dziewczynki, ja juz po, popelnilam kilka gaf, ale nikt nie zauwazyl, wiec super ;-)
co do @, jeszcze nie przyszla, a dziwne, bo zawsze dostawalam przed poludniem... mierzylam temp. 36.84, ale brzuch mnnie boli jak na @, co o tym sadzicie? czy to mozliwe, zeby test nie wyszedl??
co do @, jeszcze nie przyszla, a dziwne, bo zawsze dostawalam przed poludniem... mierzylam temp. 36.84, ale brzuch mnnie boli jak na @, co o tym sadzicie? czy to mozliwe, zeby test nie wyszedl??
katty, a kiedy mierzyłaś temp? Rano? Bo w ciągu dnia temp rośnie na skutek aktywności, no i jednorazowy pomiar nie daje żadnych informacji niestety... Test mógłby jeszcze nie wyjść, pewnie, ale zostaje Ci czekać. Jak dalej nie będzie @ to zrób znowu test, za 2-3 dni. Powodzenia, trzyma kciuki.
Martusia85
Fanka BB :)
A gdzie jest Mama? Coś jej nie było...
No i kiedy Kamia wraca?
Co porabiacie? Mi się @ kończy i w końcu powrót do starań
Sprawdziłam-Kamia poleciała 1 pażdziernika, na 2 tyg czyli 14 powinna wrócić... a tu już 17 i jej nie ma... Ale ona w sumie chyba neta tylko w pracy miała więc pewnie jutro się odezwie
No i kiedy Kamia wraca?
Co porabiacie? Mi się @ kończy i w końcu powrót do starań
Sprawdziłam-Kamia poleciała 1 pażdziernika, na 2 tyg czyli 14 powinna wrócić... a tu już 17 i jej nie ma... Ale ona w sumie chyba neta tylko w pracy miała więc pewnie jutro się odezwie
Ostatnia edycja:
Martusia85
Fanka BB :)
Ja niestety Ci nie pomogę z tą tempką, mimo iż bym chciała... Dlatego kupiłam sobie paski-mam nadzieję, że to mi pomoże 
reklama