reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia nic sie nie martw, wszystko bedzie ok.

Ja pojechalam popoludniu do mojego lekarza zapytac czy ten bol w klatce piersiowej tez jest od kregoslupa, bo kregoslup raz boli a raz nie a tam w klatce to prawie caly czas. Zrobil mi ekg i sie okazalo ze mam niedotlenienie serduszka .... :( Mowi, ze to narazie nic powaznego ale skierowanie do kardiologa dal (taaa i czekanie teraz minimum 2 miechy na wizyte) Ide jutro prywatnie, mam numer telefonu do znajomej, niech mi zrobia od razu wizyte i badania bo za to place w koncu. Wole dac 70zl i dowiedziec sie od razu co mi jest niz czekac w nieskonczonosc na wizyte :/
Ogolnie czuje sie lepiej, ale kiedy mi powiedzial o tym serduszku to myslalam ze na zawal padne... masakra, mam jakies leki poki co a jutro sie zobaczy co dalej. Trzymajcie kciuki, zarejestruje sie i mam nadzieje, ze mnie od rzu w ten sam dzien przyjma.
Jestem padnieta, mam ochote tylko spac, a tu jeszcze mam troche roboty.
Trzymajcie sie dziewczynki, napisze jutro wieczorkiem po wizycie u kardio
Słodkich snów, Buziaki:*

oj Mononoke, to nie za ciekawie :-( ale to na pewno nic poważnego, dadzą Ci jakieś leki na chwilę i będzie po wszystkim, zobaczysz!

Ja kicham i prycham,mam nadzieję, że się nie rozłożę.

Hej, WISIENKA ja tez po owu, miałyśmy w tym samym czasie. I powiem Ci, że strasznie mnie jajniki bolą i kłuje mnie w brzuchu i lekko boli. Jak dzis się obrzarłam na konferencji to zaczął mnie boleć... i teraz mam jakiś podpuchnięty, wzdęty... i kluje mnie. Oby to wiesz na co......niom ale do testowanek jeszcze daleko.
Ja to się oststnio bzykam z mężem z ochoty.... ale jakos raz dziennie i sie nie przejmuję..... bo róznie mówią, ze podczas owu codziennie.... a mój bez seksa miesiąc by w zyciu nie wytrzymał i gdzieś czytałam ze jak takie starsznie długie przerwy to też nanic.... ale jaki lekarz taka teoria... hehe

My już po lekarzu :)
Maż bez skierowania na badania, za to lekarz nas skierował od razu do kliniki, na wszelkamie możliwe badania i zobaczmy co dalej. Jak wyjdzie coś nie tak, to zapewne będzie propozycja ivf, bo iui robi się tu w sporadycznych przypadkach :) Wszystko refundowane :)

Przy okazji lekarz przepisał leki dla mnie, na tą paskudną infekcję :)

LILITH to dobrze ze w porządku macie lekarza, ze od razu robi co należy a nie czeka jak inni alby se odsunąć przypadek.... bedzie dobrze, zobaczysz bede trzymac kciuki za WAS bo wkoncu się uda jak każdej z nas. Tam na górze wszystko jest poukładane i wszystko w swoim czasie bedzie. Ja pomału bede lecieć w kimkę z mężem ciekawe czy się da jeszcze dziś .... 2gi raz... a nóż.... kto nie ryzykuje ten nie zyskuje

Hej, ale tu dzisiaj ciiisza...:confused:
U mnie ciężki dzień w pracy, wpadłam w wir i teraz ledwo żyję. Do tego Mały odzwyczaił sie od tego że mnie nie ma tak długo w domu i pokazuje przez wielki wrzask i histerie że jest z tego niezadowolony. Na szczęście właśnie usnął:blink:

Kamia, witaj podróżniczko. Opowiedz coś więcej o swojej wycieczce, no a przede wszystkim o jutrzejszej wizycie u ginka - życzę wielu wzruszeń przy pierwszym odsłuchanym biciu serduszka :tak:

Lilith, no poczta to u was działa do du... ale za to jestem pod wrażeniem tego jak się wami zajęli lekarze. Odrazu bez gadania badanka i to bez czekania i do tego refundowane... SUPER. Kiedy u nas tak to bedzie działało..:dry:

Kahaka, dopiero dojrzałam zdjęcie twojego Prosiczka, hehhe no powiem że sympatyczny z niego koleżka:happy2: A ty znowu sama, bez męża?? Oj, ciężko chyba tak na odległość razem być... Mnie tęsknota by chyba zjadła, choć pewnie to kwestia przyzwyczajenia.

Idę sobie zrobić relaksującą, gorącą kąpiel bo jakoś mi dziś zimno cały dzień. Oby mnie nic nie pobierało...

reklama
zuzu, Lilith mieszka w Angli, nie w Polsce, dlatego ma za free :p

Dobranoc :*

aaa faktycznie.... zapomniałam.... jakas roztrzepana jestem...... heeh ide do męża go zgwałcić ale starsznie mnie jajniki bola mierzyłam temp wiem ze rano powinno ale z ciekawosci bo jestem 2 dni po owu wg kalemdarzyka i mam na wieczór ok 37.3.... nie chcę sie nakręcać i sie rozczarować wiec wolę sie smucić i sie zaskoczyć....

Do góry