reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke radzę zakupić Magne B6 na serducho bardzo dobre, a napewno nie zaszkodzi.
A tak wogóle to witam się ze wszystkimi!
Poziomki, Kamia ja jak narazie na L4, straszne mdłości i brak chęci na słodkie, jak tylko widzę coś słodkiego to mnie cofa. Wizytę u ginka miała, badanka też, wszystko jak narazie w porządku. USG mam za tydzień, mój M ma nadzieję odsłuchać serducha, bo bardzo chce iść ze mną na badanie i innego wyjścia nie ma.

reklama
Hej dziewczynki :-) Mam dzisiaj wolny dzień od koszmarków ciążowych, wpadłam życzyć wam mega udanych i owocnych boboseksów, pogoda sprzyja! :-):-)

Armia do dzieła! :-D:-)

Mononoke tulam bidulo, może to nie przypadek, że serducho wykryłaś akurat teraz. Myślę, że to droga w dobrym kierunku :tak:

Poziomki, poturlamy się w nocy razem? Znam ten ból :-D;-)

Ale widzę, że dziewuchy miały nie grzebać a mierzą, ważą, liczą, grzebią jak kury ziemię, co za uparciuchy :angry::-D

Witajcie dziewuchy. Ja strasznie zalatana z tym m i dobrze bo nie mysle o testowaniu. A nastepna chyba ja i zuzu. Ja będę chyba 28...Teraz wpadłam tylko po Macka bo ma wizytę u alergologa i lece dalej.
Jutro składamy wniosek do banku. Mamy juz wszystkie papiery i umowe przedwstępną. trzymajcie kciuki niech sie uda.
Mononoke a co z serduchem nie tak bo ja nie w temacie
Zuzu a gdzie mierzysz tempke. Ja rano mam 37.1 a wieczorem 37,6 a mierze na dole...

Hope popieram, cały czas wszystkie sprawdzają, a ja to na żywioł bym poszła. Ja też chcę dołączyć do nocnego turlania, bo w nocy spać nie mogę.

:-D:-D:-D trzy brzuchato-cycate turlające się po łóżku , co za widok :-D:-D:-D

No uparte dziewczyny jak kozy, trzeba to stado chyba przegonić na jakieś dobre pastwisko :-D:-p

Wisienko, bardzo ładną masz temperaturę ;-)
Hope, blondplatyna, ja to bym z chęcią nie mierzyła, ale muszę w celach badawczo-zawodowych. Moja gin mnie bierze do szpitala, jak tylko będę mieć @, więc mierzę, żeby wiedzieć, kiedy to nastąpi - bo w pracy muszę zgłosić wcześniej, że mnie nie będzie...Serio to mierzenie mnie nie rajcuje jakoś specjalnie i po badaniach termometr do kosza, chyba, że mi każą się obserwować.
Mononoke, biedulko Ty moja
dobrze, że wybłagałaś tę wizytę.
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Kahaka tylko Prosiaczka nie zaraź tym kichaniem;-) mówię serio ja swoją Prosiaczkę zaraziłam.
Mononoke ja też mam problem z serduszkiem moja zastawka się nie domyka. Magnez z witaminą B6 nie zaszkodzi, orzechy też możesz jeść. Moja lekarka powiedziała mi że miesiąc magnez a potem miesiąc orzechy i tak cały czas. Tylko z tymi orzechami to nie przesadzaj kilka na dzień wystarczy.
Hope ja nie mierze temperatury, nie badam i nic nie robię o prócz przyjemności. A teraz tylko luteinę na wywołanie i wyregulowanie biorę

Agusia i Kahaka zostajecie zrehabilitowane ;-):-):-)

Idę poleżeć, gin kazała leżeć, nie trzeba mi dwa razy kazać ;-):-)

A wy do dzieła!

reklama
Hope leż ile trzeba :-)
Kahaka ja też nie mam z kim działać bo mój Narzeczony całe dnie i prawie noce w pracy:-( więc doskonale Cię rozumiem. A jak tam Prosiaczek?

Do góry