reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka wiem co czujesz, mój jakiś czas temu wyjeżdżał w delegacje przez cały rok, trwały po dwa tygodnie. Wracał w piątek w nocy, a wyjeżdżał w niedzielę rano. Żadna rewelacja, bo jak wracał to był tak zmęczony, że cały czas spał, a ja się tylko denerwowałam, bo jak najwięcej czasu chciałam z nim spędzić. Jak narazie delegacje się skończyły, a i mój M stwierdził, że to nie rodzina, jak się widzimy przez 4 dni w miesiącu, więc jeśli wjeżdża to maks na 4-5 dni.

blondplatyna, Agusia, my od maja już tak żyjemy, że widujemy się tylko w weekendy :-(
Agusia, a masz brać 2 tabl dziennie? Ja brałam podjęzykową 2 dziennie, to mi pozwoliła 2 na raz wieczorem. A prosiaczek bez zmian, cykor z niego dalej, zaczął mi ubrania podgryzać.

Hej Kobietki
Ja jeszcze w pracy, nadrabiam zaległości ale jakąś przerwę trzeba sobie zrobić... Wkońcu nie samą praca człowiek żyje ;-)
Mononoke - trzymam kciuki za twoje serducho. Że też ci sie przyplątało biedaku, najpierw kręgosłup teraz serduszko. Dobrze że ktoś wogóle ci to wykrył bo słysząc o dokonaniach naszej służby zdrowia.... No ale polska rzeczywistość - albo prywatnie albo trzeba czekac kilka miesięcy żeby dostać się do specjalisty.:baffled:
Poziomki - witaj mamuśko po długiej przerwie:happy: Jej to już 11 tydzien u ciebie... Kiedy to zleciało, a dopiero mam wrażenie że robiłaś test...

Blondplatynka - ja jak byłam w ciązy to pamiętam że też mnie odrzucało od słodyczy /a normalnie to pochłaniam je tonami:sorry2:/, no i synek się urodził:-) Więc może i u ciebie bedzie chłopaczek....

Hope - a Ty babo;-) na nas nie krzycz. Nu! nu! Musimy troche sie pobadać żeby wiedziec co i jak ;)

ok, biorę się dalej za robótkę. Zajrzę wieczorkiem.

hej dziewczyny...
Odpowiadam tym, co się pytały:
Praca na pół etatu-w biurze szkoleń.... Studiuję dziennie i w grę wchodzi tylko na pół etatu.... [A poza infolinią tp ciężko coś znaleźć] I koleżanka mi załatwia-podała tej kobiecie mój nr i ona miała zadzwonić... A tu cisza.... Nie lubię jak ktoś coś za mnie załatwia-wolę sama bo wiem co słyszałam i wiem co i jak... A tak nie wiem co powiedziała itd... Miałyśmy się dopiero na rozmowę umawiać [ale ponoć miała już 2 chętne] i jak znam życie to już kogoś przyjęła :(

Dostałam dziś testy owu więc niedługo zaczynam testowanko.... A może i dziś już zatestuje bo jestem podekscytowana ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nikita, jak dzwonilam do pani kardiolog to powiedziala mi, ze jej pacjenci mowili, ze u nas w miescie do poradni kardiologicznej zapisujac sie dzisiaj trzeba czekac na termin do lipca 2011 ... do tego czasu to by mnie chyba juz calkiem trafilo ....

Do góry