reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej,
ja tez jestem zla i nawet mi sie pisac nie chce. Pff po lekcjach pojechalam do miast na korepetycje... wrocilam obladowana wszystkim i okazuje sie ze maz ma spotkanie w domu z jakas babka od ubezpieczen emerytalnych. I nagle dziwnym trafem okazuje sie ze to jesgo znajoma ktoa sie w nim kiedys kochala... pfffff no #$$^%&^*$E^%#$%@#$!!!!! Przylazla i okazalo sie ze ona jest z innego funduszu i chce meza namawiac zeby zmienil. Glupia go zbajerowala i przeszdl na inny fundusz i ponad 2h siedzili i sobie gadali w najlepsze.... normalnie mam ochote jej wyrwac wszystkie wlosy z głowy. Dekolt miala taki jakby przeziebien sie nie bala :/ pffffffffffffffffffff #$%^&*#$@$%&^*^%$#@!$%^&*^%$#@!$%^&*(^%$#@!#$%^&!

reklama
Dobrywieczorek,
oj coś dzisiaj dzień na złość ;)
Mononoke - oj wcale się nie dziwię, że jesteś zła. Też bym sie wkurzyła.:baffled: No niestety faceci to takie duże dzieci, nie poznają się chyba nigdy sie na gierkach kobiecych...
Kahaka - a ty tak sama? samiusieńka? I do tego bez prądu? Masz zapas świeczek? Ach, zapomniałam masz przecież Prosiczka swojego:)
Lilith - super że ci się powoli wszystko układa:happy2: No do pełni szczęścia brakuje tylko II kreseczek na jutrzejszym teście. Życzę ci ich bardzo.
Wisieńka - nie smutaj się kobietko. Mam nadzieję że to taki mały chwilowy dołek tylko .
A gdzie jest mama05?? Co u ciebie??
No ja nadal czekam na swój czas na testowanko. To jeszcze, jeszcze... Od 2 dni boli mnie bardzo jeden jajnik. Mam nadzieję że to żadna infekcja:wściekła/y: Dostałam dziś skierowanie na prześwitlenie rtg mojej szczęki (do aparatu) no i chyba w przyszłym tygodniu, tak pod koniec zrobię sobie betę, coby byc pewną że napewno nie jestem w ciąży:baffled:
Ech, jak bardzo się cieszę że już jutro piątek. Ciężki ten tydzień mam w pracy... Sporo zaległości i spraw na wczoraj:dry: Ale... w sobotę ma weselicho to sobie odreaguję mam nadzieje pozytywnie :-)
Dobrej nocki babeczki

0231.gif
tak mi się spodobało ;)

Dzień dobry!
W końcu piątek!!!
Ale zimnica u nas, wiatr aż huczy. Zaraz wychodzę do pracy.
Nikita, ja tak sama siedzę już od maja, męża mam tylko na weekendy :-(
Mononoke,faceci są naiwni. A ta dziewczyna chyba przygód szuka pt. "Wybite zęby" .
LILITH, ja się poddaję z tą moją temp.

Miłego dnia dziewczynki.

witam witam:-)
lilith trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tak mocno zaciśnięte, że aż trudno mi pisać;-) więc nawet nie próbuj teraz nie testować:-) a mieszkanko napewno znjdziecie ładniutki, za taką cierpliwość wam się należy:-)i nie przepraszaj że dużo o tym gadasz bo poto tu jesteśmy, żeby sobie gadać o rzeczach dla nas ważnych:-)
kahaka to miłego wieczorku dzisiaj z mężusiem życzę, no i żeby od listopada juz mógł stacjonować w domku:-)
martusia śliczne masz te zębole, jak jutro na weselu błyśniesz to hohoh:-) a ja za tydz w sobotę idę na wesele, ale te zimno trochę mnie przeraża w kontekście tego co ubrać na sukienkę bo najchętniej opatuliłabym się w szalik czapkę rękawiczki;-)
wisienko przykro mi,. że masz doła... tulę mocno... pisz pisz i wygadaj się ile wlezie, bo to czasem pomaga:*
monooke rozumiem twoją wściekłość:-) ale wiem jak wyglądasz (kule jak to groźnie brzmi;-)) i powiem Ci tak:choćby se laska nawet bez tego dekoltu przyszła;-) to i tak z Tobą nie ma szans:-) a mąż pewnie jako dobrze wychowany człowiek chciał być miły i tylko dlatego nie wystawił jej za drzwi:-)
karolciak wieki całe Cię nie słyszałam;-) daj zanć jak tam po wizycie:-)

Kamia a jak tam dzidzia? słyszałam ze słyszałas glos serduszka:D ale Ci zazdroszcze babo:D
Mononoke ja bym ja od razu za fraki i za drzwi:p:p
A ja dzisiaj byłam odebrac RTG kręgosłupa i cos tam mam i bede musiala znowu isc do lekarza z tym a mi sie nie chce;-( i rehabilitacje mam przepisana 10 dni jakies lasery itp;-(;-(

mam piękne zdjęcia z usg i nie ma dnia żebym ich nie podziwiała:-) wg mnie to już najfajniejsze maleństwo na świecie:-) a 08.11 kolejne usg tym razem przesiewowe więc może kolejne zdjęcia dostanę;-)
biedna:-( a dostałaś zwolnienie lekarskie na te zabiegi czy chodzisz do pracy??

Mononoke a Ty nie dosiadłaś się do nich ?? ;> Trza było mówić mężowi, że to co ona proponuję jest dużo gorszę niż to co on ma. Ale baba.. mam nadzieję, że już was nie będzie nachodzić..

Kahaka, widziałam kochana.. ale i tak chyba trzyma się na wyższych. Miałaś progesteron badany??

U mnie jak byk I krecha ale już widziałam, jak temp. zmierzyłam. Za to w sobotę idziemy już oglądać mieszkanka :)

Szkoda Lilith tej jednej krechy :(

Kamia-mnie też przeraża myśl co założyć: bo co, sukieneczka cieniutka i do tego zimowy płaszcz, kozaki,, szalik i rękawiczki? ;/ U nas też strasznie zimno.... Ale ponoć w weekend ma być nawet 10 stopni...

reklama
nie mam zwolnienia na zabiegi mam chodzic albo na 8 rano albo na 18 bym mogla najwczesniej a trwa to ok 45 minut wiec dupa:p bo ja pracuje od 9 i powiedzialy ze nie zdaza z tym wszytskim wiec narazie nie chodze...i bede zyc z bolem;-) daj no fotke dzidzi:D zeskanuj:D:D:D:D:D ja chce zobaczyc;-)

Do góry