reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Nie wlatywałam cały dzień, nie mam siły juz po prostu na to wszystko. Wczoraj zobaczyłam ten wyciek z piersi i od razu wiedziałam, ze to prolaktyna, bo troche za duzo było objawów świadczących o jej podwyższeniu. Zrobiłam test bo na poczatku ciąży, a myslałam ,ze jestem, wysoka prolaktyna jest niebezpieczna. No cóż , zrobiłam 3 testy 10tki. Dziś 11dc. Oczywiście jedna krecha zaśmiała mi sie w twarz. Dolina ciągnie mi sie zamglona. Jeszcze zalałam dziś ipaqa, a mam na niego weksel, i 1,5 tysiąca poszło sie walić. I dlatego mnie dziś nie było.(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
witam kochane:-)
kahaka gratuluje prawka i strasznie zazdroszczę;-) szerokiej frogi życzę i małych korków:-) a jak nowa fryzurka??:-) no i zyczę, żeby w środę był powód do testowanka a na teście pokazały się dwa grubasy:-)
kacha czy ja dobrze widzę z suwaczka, że dzisiaj testowanko??;-) jakby co to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
poziomki powodzenia dzisiaj na usg, niech tam Ci dzidzia ładnie rączką pomacha:-) daj potem znać co i jak:-)
dziewczyny ja wiem, że w moim przypadku takie zastanawianie się to juz musztarda po obiedzie ale powiedzcie nie boicie się trochę w kontekście dziecka takiej prozaicznej kwestii jak finanse?
wiecie dodatkowa osoba w rodzinie, a kaski albo tyle samo albo (np na wychowawczym) o jedną wypłatę mniej... bo to w sumie jedyna kwestia, która mi trochę truje radość z ciąży...(bo zakładam, że dzidzia jest zdrowiutka i nawet nie myślę o innej możliwości:-))
kahaka gratuluje prawka i strasznie zazdroszczę;-) szerokiej frogi życzę i małych korków:-) a jak nowa fryzurka??:-) no i zyczę, żeby w środę był powód do testowanka a na teście pokazały się dwa grubasy:-)
kacha czy ja dobrze widzę z suwaczka, że dzisiaj testowanko??;-) jakby co to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
poziomki powodzenia dzisiaj na usg, niech tam Ci dzidzia ładnie rączką pomacha:-) daj potem znać co i jak:-)
dziewczyny ja wiem, że w moim przypadku takie zastanawianie się to juz musztarda po obiedzie ale powiedzcie nie boicie się trochę w kontekście dziecka takiej prozaicznej kwestii jak finanse?

Witam, z rankiem, własnie się zbieram... do pracki ale musiałam rano zawistać do was.
WISIENKA----> bedzie dobrze zobaczysz... a jak się objawia ta podwyższona prolaktyna bo ja nic o tym nie wiem.... mnie ciągle czasami boli brzuch... piersi mam lekko powiększone moze to też ten objaw?? kurcze juz nic nie wiem.. zobaczymy i zobaczysz bedzie wszytsko dobrze zobaczysz!!!!
KAHAKA gratulacje za prawko a tatus zawsze bedzie przeżywał jazdę jego cackiem heheh bo samochody to ich świat ja już mam prawko bardzo długo ok 8 lat i tez jak wsiadam do jego bryki to to i tamto to tak i tak eheehe ci faceci juz tacy sa mąż mój tyzzzz...... ale z czasem się przywzyczają.
oki ide głowe suszyć i się łądbnie czesać bo dziś zdjęcia u mnie w szkole z dzieciakami... ech.. a tak mi sie nie chce...
Cmoki dla was ja dziś bede koło 17 dopiero wiec do zobaczyska mam nadzeje ze któraś zatestowała i bedzie jakiś nowy bobo!!!!!
Pzdrówka i sorki za literówki ale się spiesze!!!
WISIENKA----> bedzie dobrze zobaczysz... a jak się objawia ta podwyższona prolaktyna bo ja nic o tym nie wiem.... mnie ciągle czasami boli brzuch... piersi mam lekko powiększone moze to też ten objaw?? kurcze juz nic nie wiem.. zobaczymy i zobaczysz bedzie wszytsko dobrze zobaczysz!!!!
KAHAKA gratulacje za prawko a tatus zawsze bedzie przeżywał jazdę jego cackiem heheh bo samochody to ich świat ja już mam prawko bardzo długo ok 8 lat i tez jak wsiadam do jego bryki to to i tamto to tak i tak eheehe ci faceci juz tacy sa mąż mój tyzzzz...... ale z czasem się przywzyczają.
oki ide głowe suszyć i się łądbnie czesać bo dziś zdjęcia u mnie w szkole z dzieciakami... ech.. a tak mi sie nie chce...
Cmoki dla was ja dziś bede koło 17 dopiero wiec do zobaczyska mam nadzeje ze któraś zatestowała i bedzie jakiś nowy bobo!!!!!
Pzdrówka i sorki za literówki ale się spiesze!!!
A
Anulka198424
Gość
hejka dziewczyny chcialam zapytac czy to mozliwe juz po tyg od zaplodnienia zeby piersi rosly??bardzo mnie bola najbardziej suty maz mowi ze mi urosly no widze troche na jednym zylki a nei mialam wczesniej czy to mozliwe zeby sie udalo?? powiem tak 1go mialam @ 16go bylo bzyku bzyku niby plodne jak myslicie udalo sie??@ mam miec na 30go co o tym sadzicie??
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Reguły na to nie ma :-)
Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
ja nie moge sie doczekac stramy sie juz poltora roku raz sie niestety nie udalo jak widac na suwaczku oby teraz bylo ok.
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
przykro mi z powodu maleństwa:-( oby teraz było dobrze:-) na pewno będzie:-)to w sobotę testowanie:-)
reklama
Hej Kobietki 
Ja dopiero dochodzę do siebie po weekendzie i wczorajszym poniedziałku w pracy. W sobotę impreza udała się bardzo, bardzo
, weselisko pierwsza klasa. A ponieważ dawno na żadnym nie byłam to wytańczyłam się za wszystkie czasy. Niedziela prawie cała przespana
no i poniedziałek- na dzieńdobry w pracy dowiedziałam się że muszę jechać na szkolenie do warszawki (w zastępstwie tej mojej koleżanki, która jest w ciąży-ona się nie czuła na siłach). Ja coprawda też się nie czułam na siłach ale chcąc-nie chcąc - pojechałam. Jakoś udało mi sie przetrwać to wszystko ale jak wieczorem wróciłam to odrazu padłam do łózka
Kahaka- gratuluję pierwszej jazdy bez [L] na samochodzie
no i czekam na twój teścik...
Wisieńka - no jak już się wali to na całej linii
Ale ja zawsze sobie tłumaczę trudne chwile, że są po to żeby później bardziej cieszyć się z tych dobrych momentów w naszym życiu, i tego ci życzę.
Kamia - co do finansów to nie martw się. Wiesz, na dziecko można spokojnie dostosować koszty do swoich mozliwości finansowych. Ubranko możesz kupić i za 50-100 zł (jakieś markowe) ale i za 10-20 zł (np w jakim hipermarkecie), możesz kupwac gotowe zupki w słoiczkach ale równie dobrze możesz sama dla dzidzi przygotować taki obiadek, co będzie napewno duzo tańsze. A naszym dzieciom jest naprawdę wszystko jedno czy mają zabawkę za 200 zł czy za 20 zł. Najważniejsza i tak jest dla nich Mama i Tata. Wiec nie martw się - dacie radę.
Anulka - ja termin @ mam też na 30.10
Ale mi się wydaje że za wcześnie na objawy, aczkolwiek każda kobieta jest inna i inaczej odczuwa ciążę. A te pierwsze objawy ciążowe równie dobrze mogą być na @, wiec nie mamy wyjścia - trzeba czekać przynajmniej do terminu @. Zyczę cierpliwości.
No, ale się rozpisałam. Kończę żeby nie zanudzać Was za bardzo. Czas chyba troche popracować... choc dzisiaj też działam na zwolnionych obrotach

Ja dopiero dochodzę do siebie po weekendzie i wczorajszym poniedziałku w pracy. W sobotę impreza udała się bardzo, bardzo

Kahaka- gratuluję pierwszej jazdy bez [L] na samochodzie
Wisieńka - no jak już się wali to na całej linii

Kamia - co do finansów to nie martw się. Wiesz, na dziecko można spokojnie dostosować koszty do swoich mozliwości finansowych. Ubranko możesz kupić i za 50-100 zł (jakieś markowe) ale i za 10-20 zł (np w jakim hipermarkecie), możesz kupwac gotowe zupki w słoiczkach ale równie dobrze możesz sama dla dzidzi przygotować taki obiadek, co będzie napewno duzo tańsze. A naszym dzieciom jest naprawdę wszystko jedno czy mają zabawkę za 200 zł czy za 20 zł. Najważniejsza i tak jest dla nich Mama i Tata. Wiec nie martw się - dacie radę.
Anulka - ja termin @ mam też na 30.10

No, ale się rozpisałam. Kończę żeby nie zanudzać Was za bardzo. Czas chyba troche popracować... choc dzisiaj też działam na zwolnionych obrotach