reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

POZIOMKI ----> DZIĘKI ZA &&&&&&&&&&&&&&&& tak w głębi duszy juz tak pragnę.... coś mnie brzuch dziś nie boli czyżby cisza przed burzą......oby na fasolkę a Ty jakie miałaś objawy?? zaraz se zmierzę temp wieczorkiem z czystej ciekawości ciekawe czy bedzie jak wczoraj... i rano akurat o tej samej porze bede wstawać aa i mam pytanie czy się przykrywamy kołdrą czy na tzw świeżym powietrzu...?? :-D

Zuzu tak często miałam i nie miałam objawów że w miesiącu w którym się stało nawet nie zwracałam a bardzo na nie uwagi a test zrobiłam przed@ bo miałam imieniny i nie chciałam pić.Zdziwienie było ogromne prawie takie jak teraz;D

Objawy są niestety podobne do przed@ tylko mnie brzuch bardziej polał no i senna byłam i z resztą jestem nadal:D

reklama
dzieki za odp.... wiem wiem ale jaka ja juz jestem niecierpliwa...........dzis mam 31 dc a ostatnio 36 a wczesniej jeszcze 42dc wiec juz głupieje a ze spaniem to ja nie mam problemów ciąza czy nie uwielbiam spać i jestem zmęczona prawie codziennie .... ;) wiec po tym na bank nie poznam. Wczoraj mnie brzuch bolal na wieczór dziś nie boli... wiec pewnie przjdzie wredna @... ech już co bedzie do bedzie heheh cmoki dla WAS śle i zarażam się wiruskami.... dawać no tu je!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Ja wieczorem miałam w ciąży zawsze 0k 37,4 37,6

Ostatnia edycja:
witam Was kochane moje dziewczyneczki :-*
ja dopiero do domu wrocilam i padam.
zalozylam konto ba 28dni, wpisuje temp. al enie mam pojecia kiedy rozpoznac owu, prosze o male korepetycje ;-)

Juz jestem-z nogami w górze :) mąż przed gwałtem wypil nieświadomie kieliszek wina wiec i to sie przyda :) chociaz mam troche wyrzuty-ze na teście jedna kreską a my wykorzystaliśmy najlepsze nasienie...

martusia 85 mam nadzieję, że juz nózki w dole?;-) wiesz jaby nie było polemniczki żyją tam sobie parę dni więc kto wie, czy tak napewno zmarnowaliście najlepsze nasienie czy może właśnie nie...;-) tgrzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&& a apropo tych dzieci w rodzinie czy u znaojmych to wydaję mi się, że w okresie staranek to chyba nawet lepiej jak w pobliżu nie ma gromady rozkosznych maluchów bo wtedy tylko bardziej boli (ja tak miałam)
poziomki no to zyczę żeby jakiś mały obywatel z siusiakiem sobie tam już fikał u Ciebie;-) mąż by miał wsparcie w tym babińcu;-) u mni9e średnio na jeż mdłości nadal szaleją a w sobotę weselicho więc jestem ciekawa jak to przejdę a do tego od paru dni pobolewa mnie co jakiś czas brzuch ale lekraz mówił, że tak jeszcze będzie więc żeby jeśli nie są to jakieś mega silne bóle to żeby nie martwić się;-) a jutro wprowadzamy się do naszego0 nowego domku:-)
zuzu testy przed @ to żadne testy:-) czekaj cierpliwie albo osławiona beta:-)
kahaka gratuluje ciociu:-) piękne imię:-)

reklama
Witam, wczoraj wieczór maiłam 37,4 dzis rano 37,0 37,1 jakoś tak więc spadła bo wczoraj rano miałam 37,3 :-(wiec pewnie przyjdzie ta wredna @ az płakac mi się chce teraz już luz muszę zająć się czym innym...zbieram się do pracy a poźniej nie wiem co bedzie.... czym sie zajmę wieczorkiem mam aqua.... wiec poskaczę z babkami... może się oderwę od tego wszytskiego dziś 32dc..... zobaczymy poczekamy Kamia 22 dzięki to jeszcze w mairę mnie trzyma!!!!!!!!!!!!! poczekamy zobaczymy..... ale już wiem ze sie nie udało... Cmoki dla WAS

Do góry