reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Ja dziś dostałam @. Nawet się nie przejęłam za specjalnie, Więc Nikita, startujemy razem w następny cykl ;-). Cieszę się, że w końcu zrobię te badania. Idę do szpitala we wtorek. Niby powinnam iść między 3-5 dc, ale to wypada sobota-poniedziałek (Wszystkich Św.), więc wiadomo, że żadnych badań mi nie zrobią. Pójdę 6dc, to chyba nie robi wielkiej różnicy? Najwyżej powiem im, że mam 5dc.

Miłego popołudnia, nie wiem co której odpisywać :-p

Witam serdecznie jestem tez staraczką:) ..odebrałam dziś wynik bety 20,39 mlU/ml i za nic w swiecie nie wiem co oznacza ..robiłam ja po raz pierwszy ... gdyby któraś z Was mogła odp...byłabym bardzo wdzięczna

Witam serdecznie jestem tez staraczką:) ..odebrałam dziś wynik bety 20,39 mlU/ml i za nic w swiecie nie wiem co oznacza ..robiłam ja po raz pierwszy ... gdyby któraś z Was mogła odp...byłabym bardzo wdzięczna

Normy wartości HCG w zależności od zawansowania ciąży, liczonego od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mają bardzo szeroki zakres, przykładowo:

3 tydzień ciąży: 5.8-71.2
4 tydzień ciąży: 9.5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138
6 tydzień ciąży: 158-31 795
7 tydzień ciąży: 3697-163 563
8 tydzień ciąży: 32 065-149 571
9 tydzień ciąży: 63 803-151 410
10 tydzień ciąży: 46 509-186 977
12 tydzień ciąży: 27 832-210 612
14 tydzień ciąży: 13 950-62 530
15 tydzień ciąży: 12 039-70 971
16 tydzień ciąży: 9040-56 451
17 tydzień ciąży: 8175-55 868
18 tydzień ciąży: 8099-58 176

Patrzcie co znalazłam:
Stanie na głowie ułatwia zapłodnienie?

To karkołomne ćwiczenie wciąż stosują kobiety, które desperacko pragną zajść w ciążę. Lekarze zalecają spokojne leżenie przez 20-30 minut po stosunku, co zatrzymuje nasienie w pochwie i może zwiększyć szansę na zapłodnienie, lecz wiara w cudowną metodę, jaką jest stawanie na głowie, nie zagwarantuje nam rychłego macierzyństwa.

Ostatnia edycja:
reklama
wiec ja bede gdzies w 3 tygodniu bo w niedziele powinnam dopiero dostac okres... mam nadzieje ze to nie jakas pomyłka i @ nie przyjdzie..wiem ze czasami tak bywa.....ja mam juz jedną obumarłą ciąze za sobą...więc teraz mam mega schize

Do góry