reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Chyba jak przyjedzie mój M. to uprosze go żeby zawiózł psine do schroniska. Przynajmniej bedzie miał dach nad głową i nie bedzie się błąkał. Znowu męzuś bedzie zły na mnie że go wrabiam w takie akcje ale trudno. Kiedyś biegał ze mną za małym kotkiem któremu ktoś wypalił oczy, żeby zawieżć go do weterynarza. Ale już kończe temat bo nie chcę nikogo tu dołować, a wiem że sporo tu miłośniczek czworonogów ( myślę m. in. o tobie kahaka, buźka dla twojego Prosiaczka:)

Ja to też nie kumam tych ludzi..... Rok temu jak wracaliśmy od moich rodziców w grudniu czy jakoś przed sylwestrem.... zaczął iść za nami mały piesek śliczny i nawet wszedł do naszego mieszkanka ale mój mąż nie chciał i był bez serca.... ale zaniosłam mu na dół na klatkę kiełbasy itp... uchyliłam lekko drzwi ale za 1 godz juz go tam nie było... Piesek był zadbany ale w kurzu jakby z jakiejś budowy czy coisk.... ale zrobiłam mężowi awanturę<fakt ze byłam po %%%%> i płakałam ale nie dał sie ech......
Ja to bym takim ludziom w dupe nakopała ale ich wygniła na dwór w zimne noce!!! może by poczuli jak to jest.... ech...
A tak z innej beczki_________ -------> mąż poszedł do pracy ale zgwałciłam go heheh choć dziś 34dc i wiem ze na nic to ale tak dla przjemności i Dzieki Dziewczyny za &&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieję ze się przydadzą, chyba już nie wytrzymam i zrobie test jutro rano.<jak myślicie jest sens?? ostananio mialam cykl 36 jutro by był 35 > Mąż powiedział ze jakiś duży brzuch mi się zrobił, cycki dziwne ale ja sie nie nakręcam heheh i zaczął wyliczać ze sie na weselu brata nie pobawię ale się jargnął... i z dużym brzuchem bym jeszcze może potaniała..... :-D ale było by pięknie!!! ech.... ale juz luz i spokój
LILITH jak mieszkanko dawaj znaka!!

Nikita ja tez wczoraj dowiedzialam sie ze kolezanka z pracy zaciazyla, a starala sie chyba 1 miesiac i moze to mnie tak dobilo.wczoraj w sklepie na zakupach tez widzialam pare ciezarnych.tak wiec po zakupach tez nie bylo mi wesolo.az mi glupio, ze jak widze kobiety w ciazy to do mnie dobija.ja tez uwielbiam zwierzaczki, jak widze jakies zwierze smutne to potem pare dni to przezywam.

kurcze tak patrze i mam test nordtest i w ulotce jest napisane ze już wyrywa ciązę ale po jednym dniu spoźnionej @ wiec nie wiem czy jest sens robić jutro juz sama nie wiem.... skoro to by bylo niby jeden dzien przed @ ale czy bee miała tak samo skoro ostatnio mialam nie regularną? Z drugiej strony myśle ze skoro mi się miała normować z 42 dni na 36 to następna moze znów ok 35 czy jakos tak.. już głupieje nie chcę się nakrecać ale coraz blizej @ i juz nie wiem a teraz sama siedze nudy.... i myśle... ale zaraz skoczę do mamy sałatkę jej zrobić jarzynową..... lece do łazienki bo pralka piszczy....

reklama
Ja sie chyba wykoncze nerwowo @ nie ma, brzuch mnie boli dolem ale nie jak na okres, piersi nadal bola, cala jestem w nerwach,moj juz nie wytrzymuje ze mna do tego mam zaparcia:/

Do góry