Ja chyba zafasolkuje po smierci jak mnie juz zadna choroba nie zlapie i owu bede miala 365 dni w roku.mononoke, moje biedactwo... sciskam mocno :* zdrowiej nam
reklama
Melduję się wieczorowo;-)
U mnie za oknem ulewa... a w domku tak cichutko, cieplutko.. i wreszcie cicho. Młody dał wieczorem popis swoich wrzasków, /ostatnio przechodzi bunt przeciwko myciu zębów/ no i właśnie zasnął wykończony
A za to u WAs się dzieje, właśnie na szybciutko nadrobiłam
Anulka - no to masz zagwostkę z tą betą, niby miała wszystko wyjaśnić a jeszcze bardziej namieszała. Ja jak zawsze odbierłam wyniki bety to pytałam sie o wynik, tzn. czy ciąża, a jeśli tak to który tydzień. Nic ci nie powiedziały te kobietki w lab. ?? Może rzeczywiście , tak jak dziewczyny pisza to b. wczesna ciąża, i dlatego testy ci nie wychodziły. Ja bym chyba jutro nie czekała do wieczora na wizytę u ginka tylko z rana dzwoniła do tego lab. i poprosiła o przełożenie na polski tego wyniku
Mononoke - a ty co tu zamierzasz?? Po śmierci dopiero?? Ja słyszała że ty się na listopad tutaj zapisujesz z kahaką i katty , i chyba paroma innym kobietkami. Nooo nie wymiguj się, bo ja się do Was dopisuję
Kachutka - witaj
Mnie tak ciągnął jajnik aż po pachwinę w poprzednim cyklu. To było juz po owu (chyba
) no ale niestety dla mnie to nie był dobry znak bo @ przyszła... Ale u ciebie, kto wie, kto wie...
U mnie za oknem ulewa... a w domku tak cichutko, cieplutko.. i wreszcie cicho. Młody dał wieczorem popis swoich wrzasków, /ostatnio przechodzi bunt przeciwko myciu zębów/ no i właśnie zasnął wykończony
A za to u WAs się dzieje, właśnie na szybciutko nadrobiłam
Anulka - no to masz zagwostkę z tą betą, niby miała wszystko wyjaśnić a jeszcze bardziej namieszała. Ja jak zawsze odbierłam wyniki bety to pytałam sie o wynik, tzn. czy ciąża, a jeśli tak to który tydzień. Nic ci nie powiedziały te kobietki w lab. ?? Może rzeczywiście , tak jak dziewczyny pisza to b. wczesna ciąża, i dlatego testy ci nie wychodziły. Ja bym chyba jutro nie czekała do wieczora na wizytę u ginka tylko z rana dzwoniła do tego lab. i poprosiła o przełożenie na polski tego wyniku

Mononoke - a ty co tu zamierzasz?? Po śmierci dopiero?? Ja słyszała że ty się na listopad tutaj zapisujesz z kahaką i katty , i chyba paroma innym kobietkami. Nooo nie wymiguj się, bo ja się do Was dopisuję

Kachutka - witaj

Martusia85
Fanka BB :)
Ja to zaraz zabiję swojego męża! od wczoraj tak mnie denerwuje, że mam ochotę go z domu wypędzić....
A tak poza tym coś mnie chyba korzonki biorą bo się ledwo ruszyć mogę....
A tak poza tym coś mnie chyba korzonki biorą bo się ledwo ruszyć mogę....
kacha10
Mononoke Ty sie kuruj, zebys miala sile na sexik. w koncu do nowego roku nie zostalo wiele.
Anulka Ty to masz pod gorke.mam nadzieje, ze jutro juz wszystko bedzie jasne i ze Ci sie udalo.moze to faktycznie super wczesna ciaza, stad te testy i beta tak wyszly nijak.trzymam kciuki.
Anulka Ty to masz pod gorke.mam nadzieje, ze jutro juz wszystko bedzie jasne i ze Ci sie udalo.moze to faktycznie super wczesna ciaza, stad te testy i beta tak wyszly nijak.trzymam kciuki.
kacha10
Martusia mnie dzis caly dzien wszystko wkurza i irytuje, ale jak popoludniu przelecialam meza, to mi sie polepszylo.ja mam dzis dopiero 8 dc i sex byl super.doszlam do wniosku, ze jak kocham sie przed lub w trakcie owulki to jestem bardziej spieta.a dzis taki luz, cos niesamowitego.
Martusia85
u nas dziś sex nie wchodzi w grę bo nie możemy na siebie patrzeć.... zresztą mu zapowiedziałam, że będzie dziś spać osobno
Martusia85
Testowanie za 7dni... Ale to raczej nie to-my się niestety często kłócimy.... oboje uparci jak dwa osły! 
i przyznam się-dziś testowałam.... wiem, że bez sensu ale mnie korciło... bo dostałam z tymi testami owu 5 testów ciążowych.... a że to takie testy paskowe, niewiele warte to chcę się ich pozbyć
i przyznam się-dziś testowałam.... wiem, że bez sensu ale mnie korciło... bo dostałam z tymi testami owu 5 testów ciążowych.... a że to takie testy paskowe, niewiele warte to chcę się ich pozbyć
reklama