reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

rozmawialam z nim ostatnio i jak sie okaze ze nie zaszlam to po wyplacie idzie zrobic nawet nei wiem jaki ma rodzaj krwi...tez musi zrobic...

reklama
szkoda że to tylko my się tak angażujemy ...facetom się wydaje że oni nie mogą stwarzać problemu a niestety coraz częściej są przyczyną niemożności zajścia.
NARCYZY CHOLERA!!

Dziewczyny zajże później bo mi bateria w lap padnie

Ostatnia edycja:
Hej....
Mononoke-te moje testy są beznadziejne! [te owu... kupione na allegro po 1zł za szt ;/ ] Męża wpuściłam bo jakby miał spać na dole pod kocem to by zmarzł w nocy i żal mi się zrobiło... JA też nie umiem się długo gniewać, w przeciwieństwie do niego :/
Też wczoraj pytałam o Kamię ale nikt nie odpisał... chyba nikt nic nie wie ;/

Poziomki-czekamy na fotki z USG :) i na fluidki

Anulka-mam nadzieję, że się udało! i mam prośbę, tak jak kiedyś prosiłam Zuzu: zacznij stosować znaki interpunkcyjne ;) bo ciężko się czyta Twoje posty-nie wiadomo gdzie początek a gdzie koniec zdania ;)

Wiem, ale ja np. wolę się pilnować żeby całkiem nie zapomnieć jak się pisze po ludzku hehe

U mnie już tylko 6 dni do @.... już albo raczej aż.... bo najbardziej nie cierpię tego czekania na testowanie ;/

Witam się cała obolała.. :D

Anulka, kciuki nadal zaciśnięte, na która idziesz do ginka??

Poziomki, czekam na wieści z usg, rozumiem, że się nie możesz doczekać :D

Katty, pozdrów Kahake, współczuję z tymi badaniami..

Dziewczyny na pewno się niedługo odezwą, więc spokojnie :)

A co tam u reszty?

Witam się cała obolała.. :D

Anulka, kciuki nadal zaciśnięte, na która idziesz do ginka??

Poziomki, czekam na wieści z usg, rozumiem, że się nie możesz doczekać :D

Katty, pozdrów Kahake, współczuję z tymi badaniami..

Dziewczyny na pewno się niedługo odezwą, więc spokojnie :)

A co tam u reszty?

wizyte mam na 19,45 dopiero ...

reklama
Późno trochę, więc musisz być bardzo cierpliwa, masz jakieś ciekawe zajęcie do tego czasu?? ;>
nio pozno ale coz...prywatnie to i dlatego z drugiej strony musialam poznej bo maz dopiero o 17 konczy a zanim dojedziemy itp.doobrze ze wogole udalo mi sie w tym tyg zalapac bo myslalam o przyszlym ...juz sie tak nie stresuje,ufam mu takze co bedzie to bedzie,no niestety juz wszystko zrobilam mieszkanko ogarniete pranie wstawione...pewnie jakas gre zalicze hehe

Do góry