reklama
WRóCIłAM!!!! :-)
Tęskniłyście z pewnością.
Wynudziłam się w tym szpitalu za wszystkie czasy. 3 dni leżenia tylko po to, żeby mi 2 razy krew pobrali!!!
Pierwszego dnia miałam badanie ginekologiczne, wszystko ok, drugiego dnia pobrali mi krew, a dziś podali tabletkę i pobrali krew, żeby zbadać prolaktynę w obciążeniu! Przecież to można było wszystko w 2 godz zrobić
Jak byłam ostatnio u mojej gin, to mi mówiła, że będę tylko 1 dzień, ale jak mnie przyjmowali, to powiedzieli, że kiedyś tak praktykowano, ale teraz juz tak nie można i trzeba leżeć 3 dni. Bezsens!!! Wyszłam stamtąd z poczuciem straconego czasu. No i wyniki dopiero za 4 tygodnie, ech.
katty, Mononoke, Kochane dziękuję za duchowe i smsowe wsparcie
Pozostałym też dziękuję za pozdrowienia!
Dziś mam samotny wieczór, mąż we Włocławku, a wczoraj mieliśmy 9 rocznicę i nawet sie nie widzieliśmy :-( w weekend będziemy nadrabiać. Teraz się Prosiakiem troche zajmuję, bo płakał za mną
Jedna dobra wiadomość dziś, że dzwonili z meblowego i jest już nasz narożnik!!! Piękny fioletowy :-)
zuzu, piękną betkę masz!
margerita, gratuluję
Anulka, mam przeczucie, że u Ciebie jest fasoleczka
Tęskniłyście z pewnością.
Wynudziłam się w tym szpitalu za wszystkie czasy. 3 dni leżenia tylko po to, żeby mi 2 razy krew pobrali!!!

Pierwszego dnia miałam badanie ginekologiczne, wszystko ok, drugiego dnia pobrali mi krew, a dziś podali tabletkę i pobrali krew, żeby zbadać prolaktynę w obciążeniu! Przecież to można było wszystko w 2 godz zrobić

katty, Mononoke, Kochane dziękuję za duchowe i smsowe wsparcie

Pozostałym też dziękuję za pozdrowienia!

Dziś mam samotny wieczór, mąż we Włocławku, a wczoraj mieliśmy 9 rocznicę i nawet sie nie widzieliśmy :-( w weekend będziemy nadrabiać. Teraz się Prosiakiem troche zajmuję, bo płakał za mną

Jedna dobra wiadomość dziś, że dzwonili z meblowego i jest już nasz narożnik!!! Piękny fioletowy :-)
zuzu, piękną betkę masz!
margerita, gratuluję
Anulka, mam przeczucie, że u Ciebie jest fasoleczka
No w końcu się odezwałaś
Kijowo z tymi badaniami.. gdyby nie usg, to lepiej było samemu płatnie zrobić i szybciej wyniki byś miała.. wielka szkoda, że tak wyszło ale już wiesz jak jest na przyszłość. Tak więc bierzcie się do roboty w tym cyklu co by już nigdy nie musieć tak bezsensownie leżeć 
U mnie test nadal negatywny, przez chwilę śmiałam nawet twierdzić, że 2 dni temu kreska była wyraźniejsza, ale teraz już widzę, że nie.. i tak się coś przesuwa kurde, bo na moje oko za 2 dni ściemnieje jak należy a to już trochę późnawo.. chyba, że ja mam owulkę na skoku jak kilka lat temu.. a jeszcze niedawno byłam pewna, że jest na 2 dni przed skokiem ;/ Jak to dobrze, czasem w inny sposób sprawdzić
U mnie test nadal negatywny, przez chwilę śmiałam nawet twierdzić, że 2 dni temu kreska była wyraźniejsza, ale teraz już widzę, że nie.. i tak się coś przesuwa kurde, bo na moje oko za 2 dni ściemnieje jak należy a to już trochę późnawo.. chyba, że ja mam owulkę na skoku jak kilka lat temu.. a jeszcze niedawno byłam pewna, że jest na 2 dni przed skokiem ;/ Jak to dobrze, czasem w inny sposób sprawdzić
Martusia85
Fanka BB :)
Mnie zaczyna boleć podbrzusze jak na @... czyli pewnie jak poprzednio szykuje się krótszy cykl...
Bo zauważyłam, że po skoku się już raczej nie tulimy, tylko zawsze coś wyskakuję i jak jest dobrze to w dniu 1 wyższej są tylko przytulanki. Kurdę, szkoda, że tamten test wywaliłam bo już głupiałam z tymi kreskami.
Kahaka, ja tak z ciekawości postanowiłam potestować, bo jak zamawiałam żel to były testy do tego, więc co mi zależy
Ale popatrzyłam tak na mój wykres stary i widzę, że będzie dokładnie tak samo.. dziś 3 niższa w 11 dc, więc jakby kopia poprzedniego wykresu..
Martusia, jak masz krótsze cykle, tzn. że mogła być owulka szybciej. A może boli na fasolke, kto wie
Kahaka, ja tak z ciekawości postanowiłam potestować, bo jak zamawiałam żel to były testy do tego, więc co mi zależy
Martusia, jak masz krótsze cykle, tzn. że mogła być owulka szybciej. A może boli na fasolke, kto wie
Martusia85
No w ostatnim cyklu na pewno miałam owu szybciej.... teraz mi się wydaje, że wiem kiedy miałam... Ale jakby co od następnego cyklu będę mierzyć temp.
Martusia85
Zobaczymy-najpierw muszę termometr kupić 
reklama