reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
zuzu nie masz możliwości pójścia do innego lekarza? Bo usg tak późno to faktycznie trochę dziwnie...Poza tym można by wtedy dokładnie zobaczyć co z tą Twoją macicą...

zuzu oj bardzo późno to usg. Az mnie to dziwi. Ja mam przyjść ok 23 listopada. Myślę, ze leki są oki ale czemu tak późno usg i dlaczego to obkurczenie. A skurcze takie jak na @ są raczej normalne teraz na poczatku. Jesli nic się nie dzieje będzie dobrze odpoczywaj kochana

mi tłumaczył ze nie ma sensu...a w tym juz okresie bedzie badał wszystko a i ze tam w srodku kruszynka jest bardzo delikatna bo u mnie ocenil to na poczatek 3 tyg fasolki a tc 5 zeby nie zaszkodzić wiec a ja musze jechac do jego miasta i pewnie dlatego ale jak bede miala obawy.... to tu za 2 tyg bedzie to pojde moze... zeby zobaczył czy wszytsko ok. Najgorsze ze nararazie nie moge sobie pozwolić na L4... i mogla bym jzu lezęć a musze isc do pracy jutro na 4 godz w pon i wt sroda

Powiem wam ze to bardzo dobry lekarz i doświadczony i wiekiem też i bardzo go chwalą inne kobiety on jest nad wyraz tego bardzo dba o pacjętkę... u niego 40 min to min wizyty.... dokladny juz mialam zabieg u niego kiedys krio i nie moge powiedziec ufam mu
On nie chce pewnie robić zeby nie zaszkodzić fasolce... tak jak mi dzis tłumaczyl i pokazywal... wiec juz sama nie wiem czy isc gdzieś zebym pozniej nie żałowała.......

a i pewnie jakbym chciala to pewnie by zrobil ale każe mi odpoczywac i nie ingerować w cipkę..... heeh oj jestem dobrej mysli musi byc dobrze pewnie chcial też mi bardziej zebym nie ćwiczyła bo on wie jaka jestem ze żyć bez tego nie umiem... ale teraz mam coś ważniejszego na głowie..............

Ostatnia edycja:
Agusia - to niestety uroki dobrych, cenionych lekarzy
Wisieńka - jaki masz termin OM? bo ciekawa jestem, który to tydzień będzie, kiedy będziesz szła do lekarza
zuzu- najważniejsze że jesteś pod opieką dobrego lekarza

reklama
Do góry