reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, ale Ci fajnie.. za mną już tyle smakowitości dla rodzinki chodzi a tu dupa, bo nie mam jak zrobić :( oby juz niedługo.

Kahaka, to idealnie tak 4 dni :) ale jeszcze jakoś je przetrwać.. :D To dopiero będzie misja, choć wiadomo iż warta poświęceń :)

My niestety nadal nie dostalismy tego listu z kliniki, już mnie to zaczyna irytowac..

lilith z twoim listonoszem... moze lepiej zadzwon do kliniki bezposrednio, albo podjezdzie...

mononoke obslizgly calus od zulicy muaaa...:* zaluj, zaluj, bo sporo stracilas ;-) ja juz po zajeciach, nie bylo zle, kampania pelna para, pozniej przesle ulotke :-)

kahaka juz Ci mowilam, ze rozmawilalam z Twoja kom. jajowa i jak 12 S. wroci z badan, to gwalc go na potege i bedzie coool ;-)

witajcie ja se leże rano bylam w pracy na 3 godz. mam ten duphaston 2 tabl dziennie.... a 2 tabl też ASMAG <MAGNEZ> NOSPE FORTE I KWAS FOLIOWY.... nie ma żadnych plamień... ale sie boje...... i na dodatek dziś sie dowiedzialam ze jedna od naszej szkoly nl jest w 4mc ciąży i tez ma wychowawstwo niby jak mówila dyr to dyr sie ucieszyla i wyciskala.... ale ja sie bede bala mowić bo może powie oooo 2ga... hehe serio wiem ze nie powinnam sie matrwić ale moja pierwsza upragniona ciąża.... i myslalam ze bede pracowac do 7 lub 8 mc bo nie chce opuszczac moich wychowaknow tym bardziej ze mamich od paru mc czyli kl 4 ......pocieszcie mnie i piszcie szczerze..........

witajcie ja se leże rano bylam w pracy na 3 godz. mam ten duphaston 2 tabl dziennie.... a 2 tabl też ASMAG <MAGNEZ> NOSPE FORTE I KWAS FOLIOWY.... nie ma żadnych plamień... ale sie boje...... i na dodatek dziś sie dowiedzialam ze jedna od naszej szkoly nl jest w 4mc ciąży i tez ma wychowawstwo niby jak mówila dyr to dyr sie ucieszyla i wyciskala.... ale ja sie bede bala mowić bo może powie oooo 2ga... hehe serio wiem ze nie powinnam sie matrwić ale moja pierwsza upragniona ciąża.... i myslalam ze bede pracowac do 7 lub 8 mc bo nie chce opuszczac moich wychowaknow tym bardziej ze mamich od paru mc czyli kl 4 ......pocieszcie mnie i piszcie szczerze..........

zuzu, to prawdziwe szczescie zajsc w ciaze i doczekac sie dzieci. Bedziesz pracowala tyle na ile pozwoli Ci Twoj stan. No ja oczywiscie odradzalabym teraz jakies aerobikowe szalenstwa a zajela sie raczej jakas gimnazstyka w ciazy... podobno sa jakies specjalnie cwiczenia - poczytaj w necie. A co do pozostalych zajec jesli nie masz duzo godzin w szkole i nie bedziesz sie bardzo stresowala mysle ze nie masz sie czego bac :) Zuzu glowa do gory i nie pisz od razu jakis strasznych scenariuszy :)
A dyrektora pewnie sie ucieszy i z Twojej ciazy :) Nie martw sie kobieto, no!

reklama
zuzu mononoke mam racje :-) glowa do gory i ciesz sie tym stanem :-) a praca w szkole, moze zmniejsz na 1/2 etatu jak nei dasz ramiast zamiast l4. CIAZA TO NIE CHOROBA, a jezeli tak, to najcudowniejsza na swiece ;-)

Do góry