reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kahaka- wybacz, jestem tu nowa i nie wszystkich jeszcze ogarnełam ;-) Być może nieuważnie przeczytałam.

Martusia- postaraj się myśleć mimo wszystko pozytywnie, to przyciąga pozytywne fluidy. I zawsze jest jakieś wyjście nawet z beznadziejnej sytuacji.

Verte moje serdeczne gratulacje. Dbaj o siebie i fasolkę :)

Anulka odpoczywaj Kochana :)

Mnie raz boli prawy jajnik, a raz lewy. Mój narzeczony chce codziennie się przytulać, ale ja jakoś bez entuzjazmu do tego podchodzę. W ogóle nie mam humoru, łapie doła i wszystko jest złe i tracę nadzieję. Ostatnio tylko Was czytam. Buziaczki Kochane.

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny
Wybaczcie ale nie mam sil nadrabiac tyle stron. Widze ze Martusi wyszedl test negatywny.... nie martw sie kochana, jak nie ten cykl to kolejny, pomysl, ze wy mozecie przynajmniej dzialac - ja z mezem na przyklad dzialac juz nie mozemy....
A co do Twojego meza... wszystko da sie zalatwic tylko niestety trzebo polizac kilka klamek.... chodzic dopominac sie, przypominac, blablabla, ja wiem ile problemow jest z urzedem pracy i ze statusem : bezrobotny. Nie martw sie, jakos to zalatwicie
Glowa do gory!

Co tam u innych, moge poprosic o skrot?

katty co z tym plakatem wyborczym? czekam!

Jade do kolejnego lekarza, papa!

Verte wielkie gratulacje!zdrowej i radosnej ciazy!
kobietki zaciazone jak wy to robicie ze wam sie udaje?u mnie zajscie w ciaze to graniczy juz z cudem.
Martusia co do testu to moze za wczesnie.trzymam kciuki.glowa do gory. moze wszystko Wam sie jeszcze ulozy.

Verte wielkie gratulacje!zdrowej i radosnej ciazy!
kobietki zaciazone jak wy to robicie ze wam sie udaje?u mnie zajscie w ciaze to graniczy juz z cudem.
Martusia co do testu to moze za wczesnie.trzymam kciuki.glowa do gory. moze wszystko Wam sie jeszcze ulozy.

hej kochana kiedy ty masz do tego lekarza ja chcialam isc dzis ale cos jeszcze plamie to pojde za tydz

Mononoke, ja nie w temacie chyba, co sie u Ciebie dzieje, że Ty tak do lekarza jeździsz i nie możecie sie starać jednak??

reklama
Witajcie, dzięki za życzenia :)
Martusia - wynikiem testu zupełnie się nie przejmuj, ja robiłam dzien po terminie @ i była I krecha, a test zrobiony po tygodniu też jakoś specjalnie mocnej II nie pokazał :), trzymam kciuki
Ja byłam dziś znowu u gin wynik beta hCG - 4-5tydz. Dostałam skierowania na różne badania, w tym USG -mam w poniedziałek.

Do góry