reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mononoke juz zalaczam ulotke, zupelnie mi z glowy wylecialo, ostatnio za duzo rzeczy na raz ;-) nie mam plakatu, bo nie mam tyle funduszy na kampanie, a plakaty to juz w dziesiatki tysiecy wchodzi... wiec ulotki i JA, rozmowy z wyborcami, rozmowy i jeszcze raz rozmowy...

kahaka na Ciebie zawsze moge liczyc :* jak wroce z korepetycji to sie odezwe, wiec nie spij ;-P

Załączniki

• ulotkaKasia.jpg
    ulotkaKasia.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 53
Moim zdaniem ulotka super....

Dziewczyny dziękuję za wsparcie!!!!!!!!!!!! :*
Powoli się wyjaśnia-naprawdę-zdarzył się cud i znalazło się wyjście z tej sytuacji.... trzeba co prawda trochę urząd pracy ominąć ale co tam ;)
To może i z testem nic straconego....

Poziomki - ja owoce bardzo chętnie :)
Martusia - wszystko się ułoży i Fasolka też się pojawi. głowa do góry.
Nastawiam się psychicznie na przekazanie szefowej wieści o ciąży. Muszę zmienić stanowisko pracy, bo nie mogę wdychać chemikaliów. Może być ciężko bo szefowa trochę inaczej patrzy na świat (nie ma męża ani dzieci).

Miłego wieczorku. Idę się zdrzemnąć bo ledwo żyję.

Ostatnia edycja:
verte bedzie dobrze ja tez sie bałam powiedzieć i wkońcu posżłam dzien wcześniej niż planowałam. I też nie ma dzieci ale męza. Będzie dobrze.

a u mnie laski.... nic nowego juz tak pesymistycznie nie myśle tylko chodzi mi to usg zeby zrobić zobaczyć czt tam jest jedna cze wiecej fasolek... i ciągle mnie coś kłuje i ciągnie.... jutro rano idę na badania i przy okazji zrobię bete zobacze ile urosła od tygodnia zobaczymy...
kurcze u mnie grupa krwi 45zł szokkk i badnka wyjda mi ok 100zl z betka tak myśle... ciekawe ile krwi pobiorą na te badania az sie boje.... bo zawsze panikowałam... hehe ble nie lubie tego.... a wczoraj to na wieczór mnie zemdliło... ale dziś coś nie chce... echhhh

Martusia napewno bedzie dobrze mi tez test nie wychodzi w @ nawet i dwa dni po lipa bedzie dobrze...
Verte obys uz cos widziala na usg &&&&&& trzymam a ja jeszcze 9 dni do wizyty.... ah to czekanie ale jak myslicie mam do wyboru poniedzialek albo czwartek maz chce w poniedzialek a ja wole w czwartek bo im pozniej tym wieksze szanse ze cos zobaczymy...co myslicie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi też test wyszedł pozniej fakt ze w dniu @ ale ja miałam cykl 36dniowy i była barrrrrrdzo bladaaaa II krechaaa wiec bedzie dobrze Wierzę w to !!!1 &&&&&&&&&&&&& i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Martusia, no i widzisz, czasem trzeba się starać nawet w tych złych chwilach znaleźć coś pozytywnego :) I trzymam by @ nie przychodziła :)

Poziomki, a już myślałam, że to ja czegoś nie doczytałam :D

reklama
No możliwe-ale wtedy mniejsze szanse na zajście, bo staraliśmy się głównie wtedy kiedy była domniemana owu... potem jakoś nie było okazji albo chęci

Do góry