reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No właśnie-więc teraz czekam do poniedziałku... jak @ nie przyjdzie to pójdę na betę... bo już testów mi nie trzeba ;) będę mieć pewność przynajmniej...

hejka jest tu kto mam problem ze spaniem spalam po poludniu a teraz sie mecze duszno mi itp ahh aczy by spaly ale z boku na bok sie wierce..
ja to na odwrot jak inne nie moga spac to buszuja ja spie a tu prosze myslalam ze poklikam i nikogo nie ma :p ahh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie porannie:) ostatnia chyba poszlam spac a widze ze znowu tu sama jestem z rana ...mialam problem ze snem:(po 24 zasnelam dopiero do tego snilo mi sie ze poronilam ahh sama nie wiem jak mam interpretowac ten sen:( jeszcze wiekszy niepokoj ten sen mi wniosl...
milego dnia zycze:*

hejka ja gdzieś wyczytalam ze sny sprawdzają się na odwrót...... . Mi śnio się ze poszam na masaż i nie bylo ... znaczy lipny sie wkurzyam i poszam i wyszam i powiedzialam ze się nam na masazu i chay takiej to dawno nie widziaąm... hehehe. Pisze szybko bo wychodzę maz mnie goni bede pozniej cmok sorki za literówki

Takie sny w ciąży są normalnie, nie przejmowac się więc jak się śni coś złego :)

Martusia, robiłaś wczoraj test po południu?? Nie rób tak więcej.. lepiej betka albo test z samego rana :)

zuzu obys miala racje kochana:*
lilith wczesniejszym razem tez snilo mi sie ze juz mialam rodzic a jak zeszlam z lozka to brzuch mi wisial po kolana okropny ja bylam sama w sali z mama a w drugim koncu korytarza po 10 osob w sali nawet wiecej jak na jarmaku tyle kobiet bylo niby krew czy poronienie nie znaczy tego samego ale sama nie wiem...

reklama
Anulka, wiem, że to może być mało przyjemne.. a może Ty się za bardzo stresujesz?? Nie cieszysz się aż tak jak myślisz, że coś może być nie tak i stąd takie sny??

Do góry