reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wiesz Elżbietko ja nie chce nic mówić, ale te które mówiły, że widziały lekki cień drugiej kreseczki potem okazywało się, że są w ciąży ;D

reklama
nie myśle o tym za bardzo, naprawde, mam zamiar si ewyluzowac i poczekac ze staraniami, moze na majorce sie uda??? bedzie hiszpańmska fasolka ;D ;D
no bo jak by sie udało wczesniej to super, tylko wtedy nie skorzystam za bardzo ze słoca, a po coiś w końcu pałace za te wycieczke ;)

na "moim" weselu, tzn na tym co byłam było nawet fajnie. jakies 80mosób. tylko najgorsze w tym było to że nie było w restauracji, tylko w wynjaetej sali. jedzonko przygotowyway takie panie. ale zmywaniepo weselu dostało sie dla mnie!!! szok, jeszcze tylu naczń w życiu nie umyłam, chyb z 500 talezy i do tego salaterki i sztucce!!! myślalam ze padne nosem w te naczynia. kregosłup dal znac o sobie i brzuszek tez:/ ::)
ale takie jest życie, czego sie nie robi dla rodziny...

no szok!!!ja bym w zyciu tego nie pomyla...u nas na szczescie kelnerzy wszystko robili i jedzenia bylo masa...a na koniec przygotowano szwedzki stol...matko ogromny!!!!a ile tam bylo tych talezy i innych bajerow!!i jakie dziwne jedzenie!!nigdy takich ptraw nie widzialam...a wiecie to bylo moje 1 wesele wiec od dzis moge zesciej na nie chodzic!!!

Wiesz wazne ze panstwo mlodzi byli zadowoleni!!bo wsumie to ich dzien!! my tez mielismy robione w restauracji...tylko po slubie cywilnym i raczej bylo to takie kameralne przyjecie a nie na calutka rodzine nawet z zagranicy...Ale jakbym miala robic po koscielnym to wsumie cos podobnego do tego od kuzyna meza...w Ustroniu na szczycie gory...z pieknym widokiem...super hotel...ale niewiem czy byloby nas stac :(

Witam was wszystkich ! Agnezzz co do reakcji mojego chlopaka to jest naprawde szczesliwy :) wczoraj poprostu nosil mnie na rekach i caly czas calowal w brzuszek :p Z rodzicami jeszcze nie rozmawilismy... Nie wiem jak mam to zrobic, chyba najpierw sama zaczne cos mowic....dzis juz po calym domu sledzilam tate zeby mu powiedziec , ale nie mialam na tyle odwagi by mu powiedziec :TATUŚ BEDZIESZ DZIADKIEM !! Poczekam do jutra i zagadam go jutro, moze sie nie zdenerwuje :p

reklama
LILITH slonko witaj spowrotem mmmmmmm a ciasta byly dobre na weselu??? bo jakos mam ochote na ciasto :)

ELZBIETKO dobre serducho masz ja bym sie wykrecila i nie pomagala :)

MALGOSIAA to dobrze ze chlopak sie cieszy :)

Do góry