reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
oj marusia to przykro mi bardzo:-( je po wizycie u teściów zawsze miałam mega kłótnie z moim...
dominikagratulacje:-)mam nadzieję, że rozpoczniesz erę lipcówek sierpniówek:-) nie myśl teraz o tym co robiłaś jakiś czas temu ale BARDZOOOOOOOOOOOOO dbaj o siebie teraz:-) mam nadzieję, że pytanie o to czy bierzesz kwas foliowy o tylko formalność? ciesz się z tej chwili i dużżżżżoooo zdrówka i radości z ciąży życzę, a raczej życzmy z moją fasoleczką:-)
kahakadoskonale wiem co czujesz, pamiętam jak miałam mega doła, ze nam nie wychodzi, a tu na bb sypały się kolejne mamusie, wtedy nawet nie miałam ochoty wchodzić na forum, tylko prosze nie Ci nawet nie przychodzi do głowy od nas uciekać, i to się Ciebie też tyczy ilith:-) nasza ekspertko od wykresów:-)
ja dziś cały dzień w szkole, ledwo wysiedziałam, i teraz wychodzę na bb a tu takie nowiny:-)

ja juz w domu. :-)
Robert nie chcioal isc ze mna na bankiet, wiec wrocilam do domu... :-(
a szkoda, do fajna imprezka sie szykowala...

u nas dogrywka w wyborach na prezydenta, tak wiec jeszcze nic nie wiadomo. Darek ma spore szanse :-)

a czy ja sie dostalam, to jeszcze nie wiem, dopiero po policzeniu glosów, ale raczej watpie. moze nastepnym razem... :-)

od paru dni biorę folik, dziękuję :) Dbam o siebie, mąż czuwa nad tym :p
kamia, w październiki i listopadzie wyjątkowo się zdarzyło, bo tak to nie tykam :)
mam obawy, że coś będzie nie tak :( diś rozpoczynam turnee tutaj po NZOP lub PZOP w poszukiwaniu gina bądź poradni gin-położnicej, ost. ra byłam tu u gina 2 lata temu i byłam nie zadowolona, lekarz u którego byłam - prowadził ciążę mojego męża siostry i dlatego wolę nie wracać tam ;] więc jeśli tu nie znajdę to w swoim mieście będę chodzić, dla fasolki przejadę te 100km :) dziś matula ma dać mi znać co załatwiła. Tak sobie myślałam, że może na wizycie 3 grudnia (jeśli dałoby radę zapisać się) zobaczyłabym bijące serduszko mojego szczęścia ;) na betkę pójdę w środę ;) - chcę żeby urosła ;-)
Nadal nie wierzę w to, jest to za piękne żeby było prawdziwe, boję się że coś będzie nie tak :( a tak bardzo chciałabym mieć a 9mcy naszą kruszynkę.
Przepraszam, chciałam podzielić się z Wami moimi obawami.
Miłego dnia ;)

anulkatrzymamy kciuki:-) szybko po wizycie pochwal się co tam lekarz wypatrzył:-) ja jutro ma moją wizytę, ale niestety chyba bez usg bo ostatnio lekarz powiedział, ze następne usg koło 20 tyg. ale i tak jestem ciekawa co tam lekarz powie:-) bo pewno chociaż tętno sprawdzi:-)
dominikaznam te uczucie. ja nawet jak wyszłam od lekarza po drugiej wizycie ze zdjęciem 3 cm maluszka, a jeszcze wcześniej widziałam go/ja jak brykało i słyszałam serduszko to i tak miałam problem uwierzyć, że to moje:szok: i że naprawdę wszystko jest ok i jestem w 100% ciązy:-) nawet teraz z racji tego, że mój brzuchol nie jest za duży to czasami tak siedzę i myśle: o kule JA JESTEM W CIĄŻY:szok::szok:tak długo na to czekałam i tak długo o tym marzyłam, ze nawet teraz wydaje mi się to nierealne, że to już:-)

O ale naskrobałyscie jak mnie tu nie było

Dominika gratuluje fasoleczki niezły prezencik na swieta,dobrze ze ja juz po zakupach prezenty gotowe dla wszystkich duzo gotowki poszło a najbardziej mi sie podobaja zabawki dla chrzesniakow hehe

reklama
kwiatuszek prezenty tez porobilam i kaski troche poplynelo.duzo pozamawialam w necie wiec czekam w tym tyg. na 4 przesylki.
anulka powodzenia na wizycie.

Do góry