reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam was dziewuszki!
Dawno mnie tu nie było, ale zdychałam dosłownie mówiąc.
Wisieńka strasznie się cieszę, że dołączyłaś do naszego grona.
A co u pozostałych słychać?

reklama
Wisienka, ciesze sie, ze wreszcie sie do nas odezwalas :-) duzo zdrowka dla was

blond cale szczescia, ze ty tez do nas wrocilas :-)

zmowilyscie sie dziewczynki :-p

Kamia to wskakujesz na maj:-D Te bąbelki to maluch:-D Ruchy takiego maluszka najlepiej czuć po jedzeniu jak się położysz na plecach i spokojnie poczekasz.Tym że nie czujesz go cały czas się na razie nie przejmuj bo dzidziuś jest tak maly że musi na prawde mocno kopnąć żebyś coś poczuła:tak: Ja bliźniaki czuje od 12 tygodnia:-)
i za 2 tygodnie też mam połówkowe:-D Domek jeszcze troche poddasze w sanie surowo-pustym:sorry2:

Wiśienka WIELKIE GRATKI:-D:-D

Martusia biedaku Ty to si,e masz z tym termometrem:dry:

Lilith jak mieszkanko??

Kwiatuszek o co chodzi z tym polsatem??:confused:

Blondi wieki całe:-)

Poziomki żebyś wiedziała, ale zbliżam się do 12tc a tu coraz gorsze samopoczucie, sama nie wiem co o tym myśleć, bo miało być lepiej, a ja potrafię każdy posiłek zwrócić. Nie mam siły się ruszać, trochę boję się odwodnienia, ale pije litry wody z elektrolitami.

blonplatyna fajnie ze piszesz:-) szkoda, ze tak cię męczą te mdłości, ja w tym samym momencie ciązy co ty miałam tak samo, to nie były poranne czy jakieś tylko całodniowe i nawet nie mogłam patrzeć jak np w tv coś jedli> teraz jest lepiej, ale i tak ranki są trudne i do lodówki do z robienia sniadanka są tak ze dwa trzy podejścia:szok: ale rekompensuje mi to fakt, że na każdej wisycie u lekarza dowiaduje się, ze z maluszkiem wszytsko ok:-) a jak twoje wizyty u lekarza? pracujesz czy masz zwolnienie?
wisienka gratuluje i strasznie się cieszę, ze takie dobre nowiny u Ciebie:-) odzywaj się częściej i pisz nam co tam u Ciebie i maluszka:-)
poziomki ja trmin z OM mam na 10 maj, z pierwszego usg wyszedł na 19 maj a z drugiego na 12 maj tek więc generalnie w połowie maja musze byc w gotowości:-) po połówkowym pochwal się swoimi maluszkami:-) jakieś przeczucia co do płci?;-)

reklama
A mnie boli głowa. A jak mnie boli głowa to jutro pewnie dostanę @. Wyłapałam trochę dołka i nie chce mi sie pisać:-( Pomimo mojego kiepskiego nastroju, dla Was Dziewczynki - życzę dużo uśmiechu. Dla tych co już mają swoje fasolki - dużo radości nawet z tych niezbyt przyjemnych aspektów ciąży a dla tych co sie starają - dużo optymizmu. Przperaszam że tak ogólnie ale biorę tabletkę i idę się położyć.

Do góry