reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej dziewczynki:) wstalam o 7 zjadlam pyszne buleczki i kakao zaserwowane przez meza i poszlismy znowu spac wlasnie wstalismy hehe

za testujace 7&&&&& trzymam :)

a reszcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wysylam :)

reklama
A u nas pada śnieg:biggrin2:
Dziś nie mam już tych plamień, to może jednak się udało...
O Hanie staraliśmy się aż 9 m-cy.mam nadzieję że teraz uda nam się szybciej
trzymam kciuki za testujące :)

Hej,
ja dzisiaj mam termin @. Jak narazie jej nie ma ale nie czuję się ciążowo. No chyba że do soboty-niedzieli sie nie pojawi to zafunduję sobie test;-). Tylko głowa mnie znowu boli....:-(

Hej stchórzyłam i nie zrobiłam rano testu:zawstydzona/y:, bo wstaje o 4 rano . Boli mnie lewy jajnik, jestem wyczulona na zapachy (mój narzeczony pali, do tej pory mi nie przeszkadzało, a teraz jest mi nie dobrze), szybciej się męczę, wszystko mnie denerwuje, jest mi zimno. A i najważniejsze czkawka nie daje mi spokoju:szok:

Agusia, Nikita, byle tylko się nie nakręcać! :-D
Agusia zrób teścik jutro! Ja rok temu jak zaszłam w ciążę, to jeszcze przed zrobieniem testu byłam bardzo wyczulona na zapachy. Wszystkie!!! Jechałam nawet z mężem autem i stwierdziłam, że coś śmierdzi. On nic nie czuł. Dopiero jak uchylił okno to poczuł :-D

reklama
Ja się nie nakręcam, ale narzeczony i Jego mama to bardzo. Jak @ do jutra do 4 rano nie przyjdzie to zrobię test, ale jak znam życie to chyba przylezie;-). A co do imion to mi się podobają Sebastian, Mateusz i Julia. Przyszła teściowa chce żeby dziewczynka miała Kasia :)

Do góry