reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

khaka stwierdził, ze jak będzie syn to sam osobiście pozmienia wszystkie różowe elementy na bardziej "stosowne":-) ale ta mu się tak podobała, że musiał kupić:-) oby nie musiał zmieniać:-)
no własnie narazie jeszcze nie kopię, właściwie dopiero dwa razy czułam jakieś takie bąbelki, no ale jak czytałam to mam jeszcze trochę czasu bo takie regularne ruchy powinnam czuć ok 20 tyg. plus minus. Kule ostatnio wogóle mam takie schizy na temat obumierającej ciązy, starm sie o tym nie myśleć, ale to jest silniejsze ode mnie:-( tak bym chciała, żeny te 2 tyg minęły i byś juz po usg

reklama
Poziomki mam do Ci pytanko. W czwartek mam USG i powiedz mi w 12 tyg robią normalnie czy dopochwowo? A no i czy już coś tam widać i czy słychać serduszko.

Blondi od 10 tyg robi się usg przez powłoki brzuszne:tak: Zobaczysz slicznego bobasa z bijącym serduszkiem:-D To bedzie usg genetyczne:-)

Ja mam wizyte 10 grudnia więc będe pierwsza:-D

Kamia a zasadził Ci ktoś kiedyś kopa w d..e???:crazy:
dziecko odczuwa Twoje emocje a na poczucie ruchów masz jeszcze czas!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
poziomki ty mnie zawsze do pionu ustawisz:-) wiem o tych emocjach dlatego starm się wypierać takie myśli, ale chyba strach o dziecko juz zawsze będzie:-) nawet jak będzie miało 20 lat:-)

U mnie chyba jest dobry... Tylko np czasem suwaczki mi strajkują.... raz pokazało 4 tyg do Wigilii, następnego dnia, że 4tyg i 2 dni, a potem znów że 4 tyg.

Dziewczyny-możecie polecić jakiś dobry termometr?

Ostatnia edycja:
U mnie chyba jest dobry... Tylko np czasem suwaczki mi strajkują.... raz pokazało 4 tyg do Wigilii, następnego dnia, że 4tyg i 2 dni, a potem znów że 4 tyg.

Dziewczyny-możecie polecić jakiś dobry termometr?

hej kochane jestem tu nowa na poczotku chcialabym was sie czegos zapytac czy ktoras z was miala takie jakby icagniece maciciy ja tak mm jak siusiam a siusiam czesto chce miec 2 dzidzie jestem w trakcie starania i chce sie dowiedziec czy to moze byc objaw czy nie?

reklama
Do góry