Martusia85
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z miasta: kupiłam sobie nowy termometr hurra 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monnoke naprawdę wszystko się ciśnie na usta jak się czyta takie relacjejak można leczyć nie wiadomo co i dopiero po 3 miesiącach robić wymazy itp. współczuje kochana. a z twoim apelem w 100 % się zgadzam. i ma to związek ze szkołą i pracą, pamiętam jak mnie wnerwiało jak ja w ciąży siedzę w robocie a kumpela przychodzi do pracy z anginą "bo nie opłaca jej się iść na L4"
no git może ty to przechodzisz a ja w ciązy to potem co???
dlatego teraz to pikole i siedzę w domu, a patrząc na pogodę za oknem tylko dochodzię do wniosku, ze dobrz robię, bo chocoaż pracuje w centrum miasta, to w lokalu nie było możliwości zrobienia wc i kibelek mamy w pomieszczeniu NA BALKONIE!!! (bez ogrzewania
) czujecie w taką pogodę chodzić do kibla co w ciązy jest prawie co 5 min? o nie ostatnią zimę przechodziłam z zapaleniem pęcherza i teraz nie będę ryzykowała.
martusia oby teraz termometr wiernie służył;-)