reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam Was.dawno mnie nie było ale nie mam ochoty nawet bo jestem totalnie załamana..wszytsko mnie dobija...nie wiem czy to ta pora roku czy jak...oczywiscie wtedy doatasalm @ i teraz czekam na kolejna i zyc sie nie chce na zadna fasolke nie licze bo juz totalnie stracilam nadzieje.i w dodatku wszyscy w moim otoczeniu zachodza w ciaze i sie ciesza a ja jak glupia 2 lata i...;/ mam serdecznie dosyc...jeszcze nie mam wogole ochoty na zadne przytulanka bo w dodatku mam jakies powazne zmiany w kregoslupie i lekarz zabronil czegokolwiek bo mi moze zaszkodzic wiec jak tu nawet myslec o zajsciu w ciaze jak kregoslup moze tego nie wytrrzymac...przepraszam ze was mecze moimi dolami ale juz sobie sama z soba nie radze..nie mam ochoty do zycia...gratuluje wszytkim dziewczyna ktore zafasolkowaly...nawet sie nie potrafie cieszyc z wami bo łzy w oczach jak slysze ze ktos zachodzi..przepraszam. brak nadzieji,zycie traci sens

reklama
Karolciak, kochana, przykro mi, że masz taki podły nastrój. Wiem, jakie to frustrujące, gdy tak długo się nie udaje...Może dobrze, gdybyś zarobiła sobie przerwę, odpoczęła od tego wszystkiego. Wiem, że bardzo trudno przestać o tym myśleć, ale może znajdziesz sobie jakies ciekawe hobby?
Ale nie opuszczaj nas, proszę, tutaj nie jesteś sama i chociaż wygadać się możesz.

Dziekuje kochane jestescie ze wogole pamietacie jeszcze o moim istnieniu...nie jest mi łatwo..nie wiem co robic i co myslec...nie umie zapomniec o tym jak pragne dziecka bo to zasilne...co widze to mysle ze mnie nigdy takie szczescie...;-( az sie z moim kloce bo on chce przytulanek a ja caly miesiac nic nie mam nawet ochoty zeby mnie dotykal:( czuje sie niepotrzebna i G*** warta;-(

Przyznam się Wam do czegoś. Zrobiłam test w internecie taki quiz i wyszło mi że jestem w ciąży:szok:. Głupie to ale może tak jest. I już się nakręcam:-(

Karolciak ciężko jest ale dasz rade. Porozmawiaj z mężem i może dasz się na mówić na przytulanki, albo może na razie tylko połóż się koło niego i wtul się:-)

karolciak-A robiliście jakieś badania? Może problem jest w czymś... a na razie pogadaj z mężem-powiedz mu szczerze, że na jakiś czas wolałabyś odpocząć od seksu....

reklama
martusia i co z tego, ze mało?;-) przypominam że do zrobienia bobasa wystarczy JEDEN raz:-) więc ja tam w twoją dzidzię wierzę:-)
agusia to teraz trzymamay za twój teścior &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i 4 nie 4 rano test robisz i dajesz znać co i jak;-)
kahaka a co powiedział mężulek:-) ?kreseczka piękna, a ja Ci za blada to za dwa trzy dni zrób znowu i pewno będzie tłuściutka jak ta lala:-) dotarło już do Ciebie, że masz tam dzidzię pod serduchem?:-)
karolciak tulę mocno:-) bałam się co tam u Ciebie... przykro mi, że masz takiego doła, może faktycznie porób jakieś badania bo może kwestia, że musisz się trochę podleczyć i zaraz zaskoczysz? nie trać wiary a już tym bardziej poczucia własnej wartości, jesteś tak samo wartościowa i godna wszystkiego co najlepsze jak te co nie mają problemu z zajściem w ciąze:-) pamiętaj o tym kochana

Do góry