reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke, polecam się :-D
mąż mi przywiózł od teściów rosołek, mniam. A ja juz od godziny stoję nad deską do prasowania, a końca nie widać...:angry:
Wieczorem jedziemy do moich rodziców na kartoflaczek (kto z Mazowsza to powinien wiedziec co to, bo np. katty nie wie hehe).

Cześć Laseczki:-D

Siedziałam 3 dni w Wawie i po powrocie nie poznałam chałupy a została babcia z Gośką:wściekła/y:
Szkoda że wszyscy mają w d..e że ja nie mam na nic siiły...
Na dodatek znowu się rozchorowałam...

Kahaka HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYM RAZEM BĘDZIE DOBRZE!!

Mama mówiłam że tyle testów nie może się mylić:tak: GRATULUJE!!

Karolciak po pierwsze KOP W D>>E
po drugie jeżeli od 2 lat nic to OBOJE marsz do lekarza,jak jest coś to samo się nie wyleczy!!
Po trzecie mąż to nie obcy facet tylko pierwsza osoba która powinna wiedzieć jak się czujesz,co czujesz i dlaczego nie masz ochoty,Facet jeszcze pomyśli że Ci się znudził! Przecież to z nim chcesz mieć dziecko więc zaangażuj go bo sam się niczego nie domyśli!!!!
Staranka mają na Ciebie nie najlepszy wpływ i dlatego warto jak najszybciej sprawdzić czy wszystko na poewno gra!!
Zaglądaj częściej i marudz ile chcesz bo sama sobie z tym nie poradzisz!!

Cuda się zdarzają bezpłodna Kamia zaszła w ciążę bez owu:-D Dobry gin to podstawa

Mononoke zalotka jest do podkręcania rzęs

A propos zalotki.... Byłam kiedyś z przyjaciółką w drogerii... i patrzymy na półkę coś tam wisi, ona pyta "co t"? ja: "to chyba zalotka-do podkręcania rzęs" A potem patrzymy z tyłu, naklejka: "Skrobaczka do pięt" Myślałam, że pękniemy ze śmiechu-a ludzie się gapili jak na debili...

Hej Kobietki:happy2:
Melduję♣ sie po dłuzszej nieobecności. Ale sporo mam teraz pracy a jak wracam do domu to synek nie odstepuje mnie na krok i cały czas chce juz jemu poświęcić, więc nawet kompa nie odpalam.
Na początek ogromne gratulacje dla Ciebie Kahaka - CUUUDNIE że ci się UDAŁO i to w tym miesiącu który jest dla ciebie taki ważny. Udłao ci się odczarować listopad. Bardzo, bardzo gratuluję.
Mama05 - dla Ciebie też wieelkie gratki. Jesteś dla nas nadzieją że może się udać mimo wielu zwątpień i utraty wiary:tak:
Mononoke - witaj po przerwie. Fajnie że możesz powoli wracac do staranek. Trzymam &&& żeby szybko się udało.
Martuś - a ty masz być następna, oby ten miesiąc był też dla ciebie łaskawy.
Zauważcie dziewczynki, że co miesiąc któreś z nas zachodza w ciążę. Coraz mnie tych niezaciążonych. Więc mam nadzieję że wkońcu i mi się uda:sorry2: U mnie staranka pełną parą, śluzik ostatnio w dużych ilościach, więc oby to był dobry znak.
Buziolki Dla WAS.

Martusia, dobre z tą skrobaczką! :-D
Nikita, dzięki, ja w czwartek miałam w sobie głównie strach, ale po rozmowach z paroma osobami nastrój mi się poprawił i staram się nastawiać pozytywnie. A Ty działaj, działaj, trzymam bardzo mocno kciuki!

a ja znow kaca lecze, wczoraj dostalam smsa od kolegi z partii, bo dostal sie na marszalka, ze podsumowanie kampanii robi, wiec ja prosto z hartowni w swetrze i sztruksach pojechalam pod wskazany adres, a tam wszyscy na galowo... zapomnial mi powiedzic, ze bankiet organizuje ;-) myslalam, ze go ZABIJE.:angry: ale juz nie moglam sie cichaczem wymknac, bo za duzo osob mnie juz widzialo, wiec zostalam w takim stroju jak bylam:tak:
bawilam sie rewelacyjnie, ale ledwo do domu dotarlam, a dzis... szkoda gadac, nie bylam w stanie zjesc nawet jajecznicy rano, a jeszcze dzisiaj na korepetycje jechalam

reklama
Do góry