reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mama kochana, bardzo mi przykro.... nie napiszę nic mądrego bo nie bardzo wiem co napisać w takiej chwili.... pamiętaj, że możesz na nas liczyć i nam się wypłakiwać ile tylko potrzebujesz....
Trzymaj się cieplutko....

ja kupiłam test-ale jakieś plamienie chyba mam więc być może nie zdążę zrobić....

reklama
Mama strasznie mi przykro...:(((( Na szczęście masz dzieciaki one ukoją troche ból... Mam nadzieje że Twój mąż jakoś się trzyma i jest w stanie Cię wspierać ...Ściskam Cię mocno,odpoczywaj,zajmij się czymś... Oby do poniedziałku....i żeby nie było zabiegu bo to musi być koszmar:*****

Kahaka robiłam ten sam test i pokazał + :-) kupiłam go w aptece

Trzymajcie za nas jutro kciuki

Mama.... nie wiem co powiedzieć.... chyba tylko to że musisz się pozbierać, dla swoich dzieci, swojego męża... Niech oni dla ciebie będą ukojeniem i radością w tych trudnych chwilach. Bardzo mocno ściskam.
Miałam Wam tyle napisać kochane dziewczynki ale teraz wszystko wyleciało mi z głowy i jakos smutno mi.
Odezwę się jak będę w lepszym nastroju.

poziomki trzymamy za ciebie kciuki:-)samych dobrych informacji i dwóch siusiaków jutro;-) pochwal się najszybciej jak będziesz mogła co i jak no i na zdjątka maleństw czekamy:-)
dobranoc kochane:-)

dzień doberek;-)
martusia i jak tam już po testowanku?:-)
kahaka jak zdrówko? a mdłości są czy bąbelek daje mamie jeszcze trochę luzu?:-)
monnooke jak nosek i główka?
poziomki wcinaj czekoladę podobno po słodkim maluchy są aktywniejsze to na usg nie będą przysypiać;-) trzymama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę:-)

reklama
dzień dobry :) testowałam-generalnie jedną krecha choć ją tam widzę cień drugiej ale trzeba sie mocno wpatrywać :) ale temp mi skoczyła więc sie nie załamuje :)

Do góry