reklama
jaga21
Fanka BB :)
jaga, ja też po bro byłam senna, ale przeszło, jak się organizm przyzwyczaił.
liczę na to

kwiatuszekq20
Kahaka rozumiem twoje obawy ale zobacz jaka masz sliczna fasoleczke gratuluje imusisz miec pozytywne mysli kochana
Agusia wez tego twojego za ten slub bo mytu chcemy juz ci panienski urzadzac
kamia twoja dziecinka tez jest sliczna wazne zeby byla silna i zdrowa a mysle ze tak ja bardzo kochasz ze bedziesz zadowolona z synka tez
A teraz mi powiedzcie ile u was dni trwa bol owulacyjny i sluz ciagnacy bo umnie juz kilka dni i nie wiem sama moze faktycznie owulka sie dopiero zbliza albo przez moje oslabienie ten bol bo na moje mialam ja 4dni temu a caly czas boli mnie podbrzusze
Agusia wez tego twojego za ten slub bo mytu chcemy juz ci panienski urzadzac
kamia twoja dziecinka tez jest sliczna wazne zeby byla silna i zdrowa a mysle ze tak ja bardzo kochasz ze bedziesz zadowolona z synka tez
A teraz mi powiedzcie ile u was dni trwa bol owulacyjny i sluz ciagnacy bo umnie juz kilka dni i nie wiem sama moze faktycznie owulka sie dopiero zbliza albo przez moje oslabienie ten bol bo na moje mialam ja 4dni temu a caly czas boli mnie podbrzusze
Ostatnia edycja:
Agusia8426
Kwiatuszekq propozycja bardzo mi się podoba:-). Wy już po więc wiecie co i jak. Ale mi dałaś do myślenia. Fajnie by było z Wami tak się spotkać w realu:-). A co do ślubu to Wam zdradzę tajemnicę że chcę wkopać kolegę i koleżankę którzy ślub mają w sierpniu i wziąć po nich. My mamy taki zespół/schole która bardzo fajnie śpiewa na ślubach (to my śpiewamy) i jest mały konflikt pomiędzy 2 osobami. Ja mu nie życzę źle, ale nie chce zepsuć sobie tego jedynego dnia. Ja jeszcze ma chór parafialny jakby schola nie wypaliła;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dziewczyny załamka mój M sobie uroił że wyemigrujemy do Australii lub Nowej Zelandii.Wymyslił że tam jest ziemia obiecana... Nie mam juz do niego siły..
Agusia8426
Poziomki ale masz wesoło:-). Mężczyźni mają czasem takie pomysły;-)
Martusia85
poziomki-zmian mu się zachciało? niech poczeka parę miesięcy jak urodzisz-to będzie miał zmian, a zmian....
Agusia-proponuję tak jak ja miałam, weekend panieński
a czemu jeszcze terminu nie macie? Nie wiem jak u Was-u nas sale weselne trzeba rezerwować rok a nawet półtora prędzej... No chyba, że nie robicie wesela...
Agusia-proponuję tak jak ja miałam, weekend panieński
reklama
Hej, hej
Nie mogłam sobie odmówić tego żeby Wam dziewczynki pogratulować
udanych podglądanek fasolek. Kahaka, u ciebie to jest coś szczególnie niezwykłego z uwagi na tą znaczącą dla ciebie datę. Uwierz, że ten bąbelek odmieni twoje życie i juz na zawsze może 14 grudnia bedzie ci się kojarzył tylko z czymś dobrym- z pierwszym zdjątkiem twojego maleństwa. Już teraz oficjalnie życzę ci spokojnych 9 miesiecy, ojjj sorki chyba już 8-u
Kamia, oj twój brzdąc to już duże dziecię. Super rośnie. A co do chłopców, to jak ja byłam w ciązy to też bardzo chciałam urodzić dziewczynkę. Jest synek. Nie muszę ci mówić jak bardzo go kocham i że nie zamieniłabym go na żadną dziewczynkę, i do tego doszło, że drugie moje dziecko to też chciałabym mieć chłopca. ;-)
Martusia, cieszę się że tobie chandra minęła. Wiem co to znaczy, bo niedawno też to przerabiałam. Trzeba zbierać siły na nowe staranka, najlepiej jak najbardziej na luzie.
Poziomki, jakbyś nie chciała jechać ze swoim do Australii, to ja mogę za ciebie
Kiedyś mój tata tam pracował i jak oglądam zdjęcia to.... cuuudnie jest, a nigdy tam nie byłam.
Ja jak zwykle urobiona, zarobiona. Brak czasu na wszystko. Mam nadzieję że w święta trochę poleniu****ję. No i oczywiście czekam cierpliwie na efekty naszych staranek. No ciekawe kto następny
Nie mogłam sobie odmówić tego żeby Wam dziewczynki pogratulować

Kamia, oj twój brzdąc to już duże dziecię. Super rośnie. A co do chłopców, to jak ja byłam w ciązy to też bardzo chciałam urodzić dziewczynkę. Jest synek. Nie muszę ci mówić jak bardzo go kocham i że nie zamieniłabym go na żadną dziewczynkę, i do tego doszło, że drugie moje dziecko to też chciałabym mieć chłopca. ;-)
Martusia, cieszę się że tobie chandra minęła. Wiem co to znaczy, bo niedawno też to przerabiałam. Trzeba zbierać siły na nowe staranka, najlepiej jak najbardziej na luzie.
Poziomki, jakbyś nie chciała jechać ze swoim do Australii, to ja mogę za ciebie

Ja jak zwykle urobiona, zarobiona. Brak czasu na wszystko. Mam nadzieję że w święta trochę poleniu****ję. No i oczywiście czekam cierpliwie na efekty naszych staranek. No ciekawe kto następny