reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
AMALFI ja wiem, kurde, że 12dc no ale czemu mnie tak boli do ciula?! aż wyszłam z wykładu sprawdzić czy mnei tam nie zalewa :baffled: serio.. dziwaczne uczucie :-)

ale mam dziiś świetny humorek :-D niech już wraca moje L O V E !!

Amalfi spławiłam. A co on sobie myśli że zawsze będzie miał jak tylko palcem kiwnie. Jak sobie nie wychowam przed ślubem to potem nie wychowam;-). Może dzisiaj go nie spławię, bo jak mu powiedziałam że 10 dni postu to zbladł;-)
Martusia ja mam duże potrzeby. No może nie takie jak Katty, ale spore:-)

Ja proponuje agusia kochanka na boku, tylko sie nie zako**** w nim. Bo skoro macie inne potrzeby z twoim narzeczonym to po slubie sie to nie zmieni raczej, tylko moze byc gorzej heheheheheh. Ale chyba nie jest tak zle z nim skoro wczoraj chcial a dzien wczesniej z tego co pamietam to sie bzykaliscie

mierzę, ale jak wstanę czyli ok. 10 (mówiłyście, że za późno) i nie dbałam o to, że sikam wcześniej i ona jak narazie ciągle jest taka sama ;) 36.7

więc guzik mi to da ;-)

Dla mnie nie za wczesnie tylko zebys wczesniej nie wstawala, ale jak masz taka sama to moze ci zacznie teraz rosnac

Amalfi kochanka można mieć zawsze. Masz racje z tym bzykaniem u mnie:-). Wymuszam na nim i już, najpierw stawia opór a później się rozkręca Rumcajs jeden;-)

reklama
Do góry