reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej z wieczorka :)
Przepraszam, ale za duzo mam do nadrobienia :p
Wydarzylo sie cos od popoludnia o czym powinnam wiedziec? np. kolejna zdrada niewiernej katty?

Moi rodzice sa wlasnie na 18tce kuzyna na drugim koncu polski i okazalo sie ze moja kuzynka a siostra solenizanta spodziewa sie dziecka... i termin ma na poczatek wrzesnia tak jak ja :D
Ja siedze cicho jak sie rodzinka juz musi dowiedziec to najwczesniej w 4 miesiacu ;p ale im kopary opadna :D

Ide do lozka bo maz zaraz wroci i sie przytule..... :D

Jesli ktoras jutro testuje to trzymam zacisniete kciukasy bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki:*

baska, no wiesz, jak mozesz <foch>
ja tutaj ciezko pracuje, a Ty mnie od zdrajcy wyzywac...

kaska, ty spiochu.a nie mowilam, ja cie kocham, a Ty spisz :-p

Aga, ja jakbym juz otworzyla winsko, to bym z podlogi kazda kropelke wylizala, aklo rzecz swieta, takie marnotrastwo..,.

veronika, witaj :-) tylko nie przestrasz sie, my to tylko przyszle mamuski, a nie patologia :-p

Ostatnia edycja:
heja moje dziewczynki:) juz jestem w radomsku:)
jak tam wam mija wieczorek????
teeesknilo mi sie:)

ej noooo zostałam szama??? czy jak???

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w ciazy :( No dobra-niby sie ciesze, ale wiecie, ona brała slub pozniej ode mnie i tak mi troche przykro Chociaz ona starsza ode mnie wiec niech ma-mimo ze tylko rok

Do góry