reklama
hej z wieczorka
Przepraszam, ale za duzo mam do nadrobienia
Wydarzylo sie cos od popoludnia o czym powinnam wiedziec? np. kolejna zdrada niewiernej katty?
Moi rodzice sa wlasnie na 18tce kuzyna na drugim koncu polski i okazalo sie ze moja kuzynka a siostra solenizanta spodziewa sie dziecka... i termin ma na poczatek wrzesnia tak jak ja
Ja siedze cicho jak sie rodzinka juz musi dowiedziec to najwczesniej w 4 miesiacu ;p ale im kopary opadna
Ide do lozka bo maz zaraz wroci i sie przytule.....
Jesli ktoras jutro testuje to trzymam zacisniete kciukasy bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Buziaki:*
Przepraszam, ale za duzo mam do nadrobienia
Wydarzylo sie cos od popoludnia o czym powinnam wiedziec? np. kolejna zdrada niewiernej katty?
Moi rodzice sa wlasnie na 18tce kuzyna na drugim koncu polski i okazalo sie ze moja kuzynka a siostra solenizanta spodziewa sie dziecka... i termin ma na poczatek wrzesnia tak jak ja
Ja siedze cicho jak sie rodzinka juz musi dowiedziec to najwczesniej w 4 miesiacu ;p ale im kopary opadna
Ide do lozka bo maz zaraz wroci i sie przytule.....
Jesli ktoras jutro testuje to trzymam zacisniete kciukasy bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Buziaki:*
baska, no wiesz, jak mozesz <foch>
ja tutaj ciezko pracuje, a Ty mnie od zdrajcy wyzywac...
kaska, ty spiochu.a nie mowilam, ja cie kocham, a Ty spisz
Aga, ja jakbym juz otworzyla winsko, to bym z podlogi kazda kropelke wylizala, aklo rzecz swieta, takie marnotrastwo..,.
veronika, witaj :-) tylko nie przestrasz sie, my to tylko przyszle mamuski, a nie patologia
ja tutaj ciezko pracuje, a Ty mnie od zdrajcy wyzywac...
kaska, ty spiochu.a nie mowilam, ja cie kocham, a Ty spisz

Aga, ja jakbym juz otworzyla winsko, to bym z podlogi kazda kropelke wylizala, aklo rzecz swieta, takie marnotrastwo..,.
veronika, witaj :-) tylko nie przestrasz sie, my to tylko przyszle mamuski, a nie patologia

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w ciazy
No dobra-niby sie ciesze, ale wiecie, ona brała slub pozniej ode mnie i tak mi troche przykro Chociaz ona starsza ode mnie wiec niech ma-mimo ze tylko rok