reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
witajcie ja tez umieram z bolu wg mnie owulka byla wczoraj ale dzis umieram z bolu mala tak któras?wczoraj był bobosex ale dzis moj m musial wyjechac mam nadz ze owulka była wczoraj bo bolalo podczas sexu a tak własnie mam podczas niej tylko najlepsze ze sluz płodny u mnie widzialam tylko w 12dc a dzis mam 15

http://28dni.pl/sniezynka25/wykresy/2010-12-28

ten spadek to temp byla mierzona nieco wczesniej prosze o opinie

Ostatnia edycja:
BARDZO WAZNE!!!!!!!
Kasia dzisiaj nie byla u ginekologa...
stała sie najwieksza tragedia jaka mozna sobie wyobrazic. Wczoraj trafila do szpitala i ..... poronila. Dzisiaj miala jeszcze badania, a jutro zabieg.
W czwartek wraca do domu i obiecala, ze sie odezwie na forum, ale BARDZO WAS PROSZE badzcie dyskretne, bardzo to przezywa...

Ostatnia edycja:
Boże nawet nie wiem co napisać.... strasznie mi przykro.... Kasiu kochana, wiem, że nasze słowa nie ukoją Twojego bólu.... Bardzo Cię tulę... Pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć!

kochana polecam ci pieluchy z rossmana!!!! nie uczulaja sa mega tanie i maja ruchome boczki które daja swobode dziecku
to samo jesli chodzi o produkty pielegnacyjne
ale do szpitala uzbroj sie w pieluchy (babydream- rosman) i chusteczki ale z rossmana moim zdaniem sa za suche fajne sa z cleanic kindi dzidzius zielone:)
zabezpiesz sie w maly sudocrem na odparzenia ( najleprzy przyjaciel pupy) i mala oliwke bo oliwka jest meeeega wydajna tak samo jak sudocrem

no ja wlasnie mialam taki zamiar kupic pieluchy w rossmanie :)
a z pielegnacyjnych to chce kupic zestaw Hipp'a + sudocrem i jakas oliwke :)
a co do chusteczek ja tylko z cleanic kupuje :)

BARDZO WAZNE!!!!!!!
Kasia dzisiaj nie byla u ginekologa...
stała sie najwieksza tragedia jaka mozna sobie wyobrazic. Wczoraj trafila do szpitala i ..... poronila. Dzisiaj miala jeszcze badania, a jutro zabieg.
W czwartek wraca do domu i obiecala, ze sie odezwie na forum, ale BARDZO WAS PROSZE badzcie dyskretne, bardzo to przezywa...

o boze to strazne ! jejku :((

Jezu!!!!!!!!!!!! Masakra:szok:!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jakich slow uzyc:-(!!!!!!!!!!!!!!!! Tule!!!!!!!!!!!!!!!!! Przykro mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

reklama
Do góry