reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej dziewczynki,
jestem tu nowa, choc od jakiegos czasu sledze Wasze forum :)

w koncu postanowilam napisac, bo mam kilka pytan, moze ktoras z Was miala podobnie.
moj cykl wynosi ok 30 dni, tym razem jest to moj 37 dzien cyklu... dzisiejszy test negatywny.
nie mam bolu piersi ani brzucha...
jedyne co zauwazylam to niewyspanie, bole glowy i temp podwyzszona do 37,3-37,5 stopni... jak myslicie moze to byc jednak ciaza?

reklama
Pierwsze slysze ze nie wolno lizac. Ja mysle ze lizac wlasnie powinno sie!!!! Zawsze i wszedzie!!! I pod kazda postacia!!!

nusiack jedyne, co moge Ci doradzic, to zrob bete jutro...
bedziesz wiedziala na czym stoisz... jak to nie ciaza, to proponuje zglosic sie do gina...

reklama
Do góry