reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Kasiu-pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć... Bardzo mi przykro i podzielam Twoje zdanie-los jest strasznie niesprawiedliwy!
kasieńko kochana łączymy sie z Tobą w bólu:*
ja wrocilam od gin... spirali nie wyjął bo mysze najperw doprowadzic okres do porzadku... dal mi tabletki hormonalne na jeden miesiac zeby wywolac szok w organiźmie.....
i mam szereg badań do zrobienia bo spiala jest dobrze ulokowana i nic nie bylo widac na badaniach i na usg....
nic nie tlumaczy mojego zlego samopoczucia...

ja wrocilam od gin... spirali nie wyjął bo mysze najperw doprowadzic okres do porzadku... dal mi tabletki hormonalne na jeden miesiac zeby wywolac szok w organiźmie.....
i mam szereg badań do zrobienia bo spiala jest dobrze ulokowana i nic nie bylo widac na badaniach i na usg....
nic nie tlumaczy mojego zlego samopoczucia...
Martusia85
Fanka BB :)
Mama fia-może to jak u mnie urojone objawy? A @ też ci się spóźnia?
Martusiu mam plamienia od 24 dni
ale nie mialam normalnego okresu.... mam kupic pigułki i zaczac je brac jak dostane normalnego okresu... dzis w przychodni bylo mi slabo i niedobrze mam porobic badania zobaczymy co wyjdzie....
katty ni ma fasolki;(
jest tu kto czy wszystkie sie sexuja?
katty ni ma fasolki;(
jest tu kto czy wszystkie sie sexuja?
Ostatnia edycja:
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
mamaFFia :-
-
-( ale jak sobie to unormujesz to fasolka będzie szybciutko:-)
kahaka tulę mocno... wiem że żadne słowa Cię nie pocieszą więc tylko powiem, żebyś pamiętała że jesteśmy z Tobą...
kahaka tulę mocno... wiem że żadne słowa Cię nie pocieszą więc tylko powiem, żebyś pamiętała że jesteśmy z Tobą...
reklama