• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
heheh katty zwiala jak nas zobaczyla!!!
Ja w ogole mysle zeby zmienic tez ginke tylko tu mam ograniczony wybor, bo podobno jest tylko jeszxcze polski ginekolog. Ale poczekam jeszcze do marca, zrobie badania wszystkie i zobacze co moja mi powie w polsce!

katty jestes!!! A bzyknelas na hitlera swojego dzisiaj????? Czy wczoraj chyba???
Jaga grube miliony place tutaj!!! Tu sie zaczelam leczyc bo tu mieszkam, ale regularnie badania robie w polsce i teraz tez tak chce, droznosc tez sprobuje w polsce zrobic tylko musze sie wstrzelic z biletem w okres bo to sie robi tuz po @

oczywiscie, ze bylo wczoraj faszystowskie bzykanko ;-)

amalfi jezeli chodzi o droznosc polecam Centrum Zdrowia Matki Polki w Lodzi, lekarze nie sa moze sympatyczni, ale dobrzy specjalisci...

Nie, sprawdzenie czy masz drozne jajowody, to podobno 10min i po sprawie, w moim przypadku 5min bo mam jeden tylko!! I bede teraz liczyc wlasnie jak mi to wychodzi, chociaz jak mi cos teraz nowego przepisze to moze mi sie popieprzyc @. Do Lodzi katty to ja mam za daleko a przyjade na tydz wiec nic z tego, ale dzieki za podpowiedz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry