reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No jeden jeden!! Dlatego u mnie nie pojdzie tak latwo!!! Chce sprawdzic czy jest drozny i jak nie to go przepchac, a jak sie nie uda to bede wiedziec ze tylko in vitro mnie ratuje!!! Do tego nie trzeba jajowodu!!!

Jejciu nie wiedziałam serio, a dlaczego jeden masz wycięty?? ciąża pozamaciczna..?
Uda Ci się babo, tu przecież jest wątek dla takich kobitek i wiele z nich zaciążyło! znajdz sobie jakiegos zajebistego gina i sie uda!zreszta, przeciez tempka ci rosnie prawda?czyli owulke normalnie masz! i ten jeden jajnik dziala!

Teraz na clo mi dziala, ale jak jest zapchany to nic nie zrobie, nawet z owulka!!! Mialam torbiel, wycieli mi wszystko!! Ginek powiedzial, ze po to wlasnie mamy dwa!!! Mial poczucie humoru!!! Wiem ze nie jest wykluczone zajscie w ciaze ale na pewno musze sie bardziej o to postarac!
katty dobranoc

tak Ci powiedzial??????? jaki kutas !!!!!!!!!!! MASAKRA !!!!!!! kretyn skonczony! poczucie humoru po uju fest !!! w szoku jestem!!!

znajdziesz sobie dobrego gina, nawet zrobisz te udraznianie i bedzie luz! ja wczoraj chyba czytalam ze z tymi zrostami to masakra jakas! od wszytskiego moga byc: hormonow, infekcji, nawet od wycietego wyrostka robaczkowego!! :/

Bedzie dobrze, Amafli!

sweet dreams Katty :)

No wlasnie dlatego podejrzewam ze mam zrosty, bo jajnik mialam wyciety z 10 lat temu, moze mniej, ale od tego czasu to rozne paskudztwo mi sie tam moglo porobic!!! Dopoki tu mieszkam, to nie mam wyboru duzego jak chodzi o ginekologow, jest tylko 2 polskich, w tym tam gdzie ja chodze ona jest tylko w niedziele. Szok!

kurde to moze faktycznie zorganizuj sobie jakis pobyt w pl i to pozalatwial! ale z tego konowala.. no nie moge! chociaz w ryja dalas?
ja poszlam w swoje ur w marcu do ginki, na luzaku, wiesz, plany na pozniej jakies,a ona mnie bada i tu ****owo, to ****owo, nadzerka.. ja mowie coo? a ona stan przedrakowy. prosze sie ubrac i zapraszam za 3 miesiace.
az sie poryczalam jak wyszlam!na na nfz bylam i nigdy wiecej! od razu do prywatnego, on mnie uspokoil, ale i tak urodziny w dupe! koniowaly!

Nie dalam w pysk bo wtedy slowo dziecko kojarzylo mi sie bardziej z abstrakcja!!! Nie interesowalo mnie to specjalnie!! Dzis dalabym w ryj!!! Dzis na wiele rzeczy zareagowalabym inaczej!!! Dzis nie podpisalabym papierow na usuniecie, bo miala byc laparo a mnie operowal itd itd!!!
Ale tak to juz jest ze madrzeje sie z wiekiem!!!
No po lekarzach to sie nie spodziewam delikatnosci, dla nich jestesmy tylko ktoryms tam z kolei przypadkiem albo kolejna stowka w portfelu!!!
Ja chodzac tutaj nie wiem czy mi ginka nie sciemnia, dla kasy wlasnie!!!

reklama
nie ma co sie wkurwiac na przeszlosc teraz, przylec do PL, znajdz dobrego gina, bo skoro tak myslisz o swoim to raczej nie jest dla ciebie!
jakbym ja myslalam,ze lekarz mnie na kase rucha to bym go zmienila od razu, musi byc zaufanie! i rozumiem, ze nei masz wyboru jak narazie, ale lepiej zmien go jak tylko bedziesz mogla!
nie myslalas zeby do jakiegos irlandzkiego pojsc? czy calkowicie na nie jestes??

Do góry