reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Calkowicie na nie, bo tu edukacja zatrzymala sie na epoce kamienia lupanego!!! Irole nie uzywaj nawet tego krzesla ginekologicznego, to jak mnie ma badac??? Tu ruscy litwini łotysze itd chodza do polskich lekarzy bo ilekroc poszli do irlandzkiego nie zdrowieli.
Wiesz ja nie wiem czy ona na kase mnie robi, ale tu kazda wizyta z usg (nie monitoring) tylko taka pojedyncza 100euro, droznosc, tzn sprawdzenie 250 euro!!! Zwykla wizyta 60e. To se policz ile co chwile place, a moze ona juz wie co mi jest albo ze bez badan mnie strasznie leczy a nie wie co mi jest tak naprawde!!! Dlatego sie upomnialam o droznosc a ona mi wymienila milion badan ktore musze zrobic, a ginka w polsce powiedziala ze tylko wymaz musze miec zrobiony, reszte moge pozniej

reklama
Calkowicie na nie, bo tu edukacja zatrzymala sie na epoce kamienia lupanego!!! Irole nie uzywaj nawet tego krzesla ginekologicznego, to jak mnie ma badac??? Tu ruscy litwini łotysze itd chodza do polskich lekarzy bo ilekroc poszli do irlandzkiego nie zdrowieli.
Wiesz ja nie wiem czy ona na kase mnie robi, ale tu kazda wizyta z usg (nie monitoring) tylko taka pojedyncza 100euro, droznosc, tzn sprawdzenie 250 euro!!! Zwykla wizyta 60e. To se policz ile co chwile place, a moze ona juz wie co mi jest albo ze bez badan mnie strasznie leczy a nie wie co mi jest tak naprawde!!! Dlatego sie upomnialam o droznosc a ona mi wymienila milion badan ktore musze zrobic, a ginka w polsce powiedziala ze tylko wymaz musze miec zrobiony, reszte moge pozniej

Amalfi - dziewczyny mają rację, w Polsce na pewno uda się wszystko. masz jeden jajnik i on Ci wystarczy, więc badz dobrej myśli! Mam przyjaciółkę na Wyspach, urodzila tam dziecko z tego co mi zawsze opowiada to jakas masakra tam jest!!! Lekarze traktują chorych jak zlo konieczne i jakosc usług jest do bani:(( Umieralnie nie szpitale:(

Monika Wroclaw ale akurat jak chodzi o porody to kolezanki ktore rodzily w Polsce i w irlandii to chwala sobie irlandie!!! Znieczulen masz tyle ile chcesz, nie odstepuja cie na chwile nawet praktycznie, ja nie rodzilam, to nie wiem.

czesc dziewczynki:):):)
co słychać???? ja generalnie jestem wsciekła na wizyte u gina.... nie na samego gina ale na to ze nic nie wiem ( co ze mna jest)
jaga musze uregulowac okres i hormony bo jak bym teraz zaszla w ciaze to bylo by to niebezpieczne dla mnie i dla bobasa:(
i nadal nie wiadomo co mi jest:( i dlatego spirala została bo jest dobrze ułożona i zabezpiecza mnie przed ciążą:(

amalfi moze idz do innego gin tam u siebie i jak nic to nie da to rzeczywiście przyleć na badania tu... przynajmniej w ciagu tego tyg odwiedzisz tylu ginów ile dusza zapragnie... mozesz np sie poumawiać jak juz bys wiedziala kiedy przylecisz na nfz i zaliczyc np 3 róznych lekarzy... od przybytku glowa nie boli....

Heheh na nfz to ja nie mam co liczyc!!! Bo nie mam w polsce ubezpieczenia, i tez musze do innych lekarzy skoczyc nie tylko do ginki, wiec czasu nie bede miala za duzo! I teraz policzylam i tej cholernej droznosci tez nie zrobie w polsce bo to sie robi po @ a ja niestety nie bede w polsce w tym czasie:-(, wiec 250e nie moje!!!

Gdyby to bylo o kilka dni to bym przelozyla ale to wychodzi ok 20 marca i tak samo w lutym Ja chcialam leciec w ciagu dwoch pierwszych tyg marca poniewaz moja mama wraca do wloch wlasnie 15 marca, wiec pozniej nie moge bo sie z nia nie zobacze!!! A w lutym sprawdzilam bilety baaaardzo drogie, wiec na to samo mi wyjdzie czy zaplace bilet czy sprawdze droznosc za 250e

:( kurcze amalfi juz nie wiem co ci doradzic.... moze spróbuj znaleść innego gina na miejscu... moze miasteczko dalej albo cos bo generalnie powinnasc sprawdzic drożność...

reklama
No sprawdze, tylko tu u mojej bo nie mam wyboru, ja ciagle pracuje od 13,30 do 21.00 nie mam auta, nie mam mozliwosci innych, skoczylabym do galway bo tam maja lekarzy dobrych ale nie mam na to czasu ze 2godz w jedna strone!!!!

Do góry