poziomki
mama 00 08 11 13 15
Problem w tym że maleństwo jak się wypnie to jest podobne uczucie
A masz troszkę tłuszczyku?? W którym miejscu się napina??
A masz troszkę tłuszczyku?? W którym miejscu się napina??Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A masz troszkę tłuszczyku?? W którym miejscu się napina??
Ale jeżeli napina się w tym miejscu to raczej nie maleństwo.PAMIĘTAJ ŻEBY MÓWIĆ GINOWI O KAŻDEJ TAKIEJ RZECZY. Z tego co zrozumiałam ma to miejsce tylko jak się kładziesz?? Szkoda że osoby dające "dobre rady " nie wyjaśnią o co chodzi (często niestety nie wiedzą) Jeżeli się niepokoisz idz do gina,ale z tego co mówiłas to nic złego się nie dzieje;-)
. Łykam garść prochów rano i wieczorem no ale cóż zrobić
LEEEEEEEEEEENia mam okropnego:-),boli mnie krocze ,żebra,nie mkoge oddychać ,spać i jest mi niewygodnie w każdej pozycji. Wszystkich tych atrakcji doświadczysz w 8-9 miesiącu;-).