reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wystarczy że owu jest później ,albo jakiegoś stresa miałaś,przeziębienie ,zmiana klimatu itp..
Jeżeli był @ to w ciąży nie jesteś.

Cze lasencje!!
Co słychać???

reklama
poporostu powinnam miec 3 nie dostalam zaczelam poprostu sie stresowac zrobilam test wyszedl negatywny. i po dwuch dniach dostalam okres bo sie wyluzowalam po tym wyniku..
czy testowi tak szybko zrobionemu mozna wierzyc.. ?

Okres może wystąpić, ale to raczej są plamienia takie na brązowo, a jeśli miałaś żywą czerwoną krew w trakcie okresu - to w takim razie był normalny okres. Twoje opóźnienie nie było długie, więc na Twoim miejscu nie przejmowała bym się, gorzej by było jakbyś dostała okresu po tygodniu lub dwóch.
Poziomki my tulimy Kahakę, jest już w domciu. Dziś są straszne pustki, dziewuchy się pochowały. A co u Ciebie, jak maleństwa, jak się czujesz? Ja pierwszy raz dzisiaj mogę jeść wszystko na co mam ochotę i mnie nie mdli. Mam nadzieję że pora wymiotów już mija.

Na 99% nie jesteś w ciąży. Jeżeli nie planujesz jeszcze dzidziusia pomyśl o proszkach to zaoszczędzi mnóstwo stresu. Jeżeli @ nie jest marnym plamieniem to znaczy ze poprostu się przesunął i o ciąży w takim przypadku nie ma mowy.

Veronica a brzuszek jak często Ci twardnieje,regularnie?? Nospa pomaga??

Blondi dziewczyny rosną lepiej niż pojedyńcze a ja schudłam kilogram:-D Turlam się i na nic nie mam siły, nie wiem jak dotrwam do kwietnia:dry:

Kahaka kochana :**********

Ostatnia edycja:
Poziomeczko moja kochana doradź mi, koleżanka nastraszyła mnie dziś skurczami macicy, podobno są bardzo niebezpieczne. Mi się robi czasami jak leżę taki kawałek brzuszka twardy, myślałam że maleństwo tak się przytula do mojego brzusia, a tu mi koleżanka wyjeżdża ze skurczami macicy, że powinnam do szpitala bo to niebezpieczne.

Poziomeczko moja kochana doradź mi, koleżanka nastraszyła mnie dziś skurczami macicy, podobno są bardzo niebezpieczne. Mi się robi czasami jak leżę taki kawałek brzuszka twardy, myślałam że maleństwo tak się przytula do mojego brzusia, a tu mi koleżanka wyjeżdża ze skurczami macicy, że powinnam do szpitala bo to niebezpieczne.

Blondi po pierwsze Twardnienie brzucha w ciąży to skurcze braxtona i są ona normalne. Jeżeli twardnienie nie jest regularne i nie wystepuje częściej niż kilka razy w ciągu dnia i nie jest bolesne nie masz się czym martwić.Kiedy byłaś u gina ?? Mówiłaś o tym?? Możesz łyknąć no-spe i poleżeć powinno pomóc.
http://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10013569.html

reklama
U gina byłam we wtorek, nic nie mówiłam bo miałam przekonanie że to maleństwo się tak wystawia, bo nie twardnieje mi cały brzuchol tylko pewien odcinek, no ale teraz to już sama nie wiem czy iść znowu do gina czy poprostu przestać panikować i słuchać głupich rad. A generalnie to twardnienie to nie boli. A nie wiem ile razy w ciągu dnia to może występować, bo czuję to tylko w pozycji leżącej.

Do góry