reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
karolinajulia nie wydaje mi się żebyś była w ciąży, jeśli miałaś okres to jest ok, no chyba że to było plamienie inne niż zawsze.
Veronica ja dziś chodzę ciągle głodna i już brzuch mnie boli od jedzenia - czuję że popękam w szwach. A co u Ciebie młoda mamuśko?
Agusia ale zazdroszczę Ci tego drinka w ręce.
Ja zamierza opędzlować kubełek lodów pistacjowych - specjalnie po nie do sklepu poszłam.

nie nie bylo ono inne.. takie jak zawsze i trwalo 3 dni no 4 mozna powiedziec takie resztki to w 4 pod brazowy kolor..
no moze i tak ale jednak spoznij sie kilka dni co mi sie to nie zdarza.. moze przez stres?

karolinajulia nie wydaje mi się żebyś była w ciąży, jeśli miałaś okres to jest ok, no chyba że to było plamienie inne niż zawsze.
Veronica ja dziś chodzę ciągle głodna i już brzuch mnie boli od jedzenia - czuję że popękam w szwach. A co u Ciebie młoda mamuśko?
Agusia ale zazdroszczę Ci tego drinka w ręce.
Ja zamierza opędzlować kubełek lodów pistacjowych - specjalnie po nie do sklepu poszłam.

moze ci cos zaszkodzilo? nie jadlas czegos ciezko strawnego?
ja sie nie moge doczekac wizyty u gina i tego az zobacze mojego malego...ostatnio widzialam go miesaic temu :)) pewnie sporo juz urosl :)) rozwiazanie coraz blizej :))

Karolinajulia okres czasami się spóźnia, dużo rzeczy ma na to wpływ: stres, alkohol, zmiana klimatu itp. Nie powinnaś się martwić.
Veronica raczej mi nic nie zaszkodziło, to po prostu pierwszy dzień w trakcie ciąży kiedy mi wszystko smakuje i wcinam ile mogę. Ja do usg jeszcze dwa tygodnie - nie mogę się doczekać, swojego okruszka widziałam ostatnio ponad miesiąc temu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry