reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mucha_nie_siada poród w prywatnym tak ok. 5000 zł, ale to pewnie zależy w jakim mieście

nusiack gratulacje!!! a mówiłam, że dziś nic innego nie robię, tylko kciuki trzymam :happy2:

Blondplatyna biorę luteinę. Gin chce mi wyregulować cykle ( dodam że przez 10 miesięcy po odstawieniu anty nie miałam @). A mam pytanko do Ciebie jak byś miała rodzić w państwowym szpitalu to w którym? Pytam tak z ciekawości bo jestem z Wawy i już się trochę nasłuchałam i na własne oczy też widziałam to i owo;-)
Katty zobaczymy jaki ten teraz będzie.

Agusia a który to jest cykl po tej 10 miesięcznej przerwie? Ja biorę pod uwagę tylko inflancką lub kasprzaka - tam mam znajomych lekarzy. Ale bardziej przemawia za mną inflancka bo mają tam nowiuśkie sale porodowe i dobrze wyposażone, natomiast na kasprzaka mają neonatologię co jest ważne w przypadku gdy coś jest nie tak z maluszkiem.

reklama
jeszcze tatusiowi nie powiedzialam, poczekam az wroci z pracy... ale dla pewnosci zrobie za 2 dni drugi test, co by miec pewnosc :)))))))

PS. dziekuje Wam :*

Do góry