reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia-chyba dobrze, że takie krótki... lepsze to niż czekanie 50 dni :)

ja umieram dziewczynki.... coraz gorzej się czuję... wszystko chyba przez to, że wczoraj było tak ciepło-że jak weszłam w kurtce zimowej w pare miejsc to się spociłam.... potem znów na dwór [dla ludzi z Krakowa i okolic: na pole :) ] i pewnie mnie przewiało.... I teraz nie wiem co zabrać ze sobą-bo jak tam tak ciepło jak tu u nas to się w zimowej kurtce zagotuję ;(

katty- na kiedy masz termin @? bo jak widzę to u Ciebie już 27dc....

Ostatnia edycja:
ha, gdybym to ja wiedziala... ostatni cykl trwal 35 dni, wczesniejszy 32, a ten sie okaze :-p
zreszta odpuscilam sobie na pare miesiecy i w tym cyklu nie bylo staranek, wiec nie czekam z nadzieja ;-) za to czekam z niecierpliwoscia na poniedzialek, bo wielam sie ostro za dietke

mnie tez zlamal, ale mam w domu Biseptol forte i zdlawilam dziada zanim zdazyl sie rozpanoszyc ;-) moze jutro juz bede zdrowa :-D

Mononoke a tez mam pola do okoła:-D Czuje się koszmarnie zmęczona!! Mam mięsowstręt do tego stopnia że nawet pieczone chude miesko odbija mi się starym smalcem:baffled: dzisiaj na obiad jadłam budyń waniliowy z sokiem malinowym:-p

katty- a co będzie w poniedziałek?

mononoke- specjalnie tak napisałam, bo jak byłam w Krk to się dziwnie patrzyli na nas jak mówiliśmy, że idziemy na dwór.... i się śmieli, że my hrabiaństwo na dworach :)

reklama
Do góry