reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kamila generalnie zabawki zaczyna odruzniac i wybierac jak ma 6 -7 mies... polecam zabawki z canpola - tanie i fajne:)

Martusia tesciowie jak rodzice;) (rodzice mysla ze dzieci JESZCZE tego nie robia a dzieci mysla ze rodzice JUZ tego nie robia:D )
ale udał sie wyjazd???:D

Katty kochana a ty gdzie znowu?
Amalfi w pracy jest czy jak?? biedna
Blond jak sie czujesz mamuśka?
Weronica lepiej zadzwon do ginki bo mysle ze bóle brzucha i wymioty to nic milego i dobrego... a brzuch twardy bardzo masz???

z tym brzuchem to tak dziwnie... bo on tak jakby mi sie napina i jest taki kolo godzinki potem jest ok i tak po ok 15 minutach znowu. troche to boli i strasznie ogranicza mi ruchy... mecze sie okropnie ;//
moja ginka wyjechala teraz.... a nast wizyte mam zapisana na 8 lutego.

jestem love ale do pisania weny nadal brak, zwlaszcza ze dzis w pracy natknelam sie na test ciazowy ,ktory w kiblu dla klientow, zrobila sobie pewna ćpunka, wiec kolejna brudna szmata zaszla w ciaze, a ja nie!!!!!! Wiem na pewno ze to ona bo bylam w kiblu przed nia a potem po niej bo mnie dzis jajnki rąbie i chodze siku co 10min

|^^^^^^^^^^^^^^^| ||"""\
| ZIMNA WÓDKA |.||"""|\__
|_______________|_|I'__|___|)<
| (@)******(@)(@)***(@)**|

To jest samochód z zimną wódką, zadbaj o to by dojechał dziś do każdego!

Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym
mózgu.

Komórki nerwowe się nie regenerują.

Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego
używamy na co dzień około 10% z nich.
Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych.
Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy
o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki.

Przeliczamy:
1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek.

Zakładając, że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat,
a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu.

Przeliczamy lata na dni:
40 * 365 = 14.600 dni picia.

Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe
to:
900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie!

Wniosek:
Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po

22 butelki wódki na śniadanie,
20 - na obiad
i 20 - na kolację...

KAMIEŃ Z SERCA! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH!

reklama
Do góry