reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

[FONT=&quot]
a194.gif
[/FONT]AGUSIA-Ty dzis latka kończysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mocno Cie ściskam kochana i wiesz-jak najszybciej II

[FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]

reklama
no wiec nigdy nie miezylam temp,cykle mam bardzo nie regularne.wczoraj zaczelam mierzyc,rano o 8:30 i mialam 36,5, a dzisiaj 37,0,co to oznacza?to moj 16 dc,przed 3 dniami mialam bardzo jasne rozowe plamienie,pare kropel i koniec:_/teraz mam takie uczucie w brzuchu jak by mial mi peknac,takie nijakie uczucie:-/co jest ze mna?

moze owulka jest... temp najlepiej mierzyc od poczatku cylku zeby bylo widac kiedy jest skok wiec jesli @ nadejdzie od razu proponuje mierzenie jesli staracie sie o dzidziusia...

agusia- A KOCHANA,MAM 17D.C. czyli....cudowne ,relaksujące czekanie :))))
jeszcze 10 dni i albo II albo @..
poza tym dzieci zdrowe ,jakoś powoli leci-zaraz jade po corke do przedszkola:)

bella w drugiej fazie cyklu od owulki juz jest podniesiona ok 37 a potem jak juz zajdziesz to ci nie spadnie, a jak nie zajdziesz to przed @ zleci ci na leb na szyje w dol, wiec to ze teraz jest wysoka nic jeszcze nie znaczy niestety

agusia 100lat 100lat 100lat i zdrowia i szybkiego zafasolkowania !!!!!!!!! Co dostalas od narzeczonego pochwal sie:sorry:

Ostatnia edycja:
aha,czyli przy owulacji temp wzrasta tak?i jak sie zajdzie?no staramy sie juz od 5 miesiecy:-(
na owulke wzrasta... dziewczyny tu maja konto na "28 dni" mozesz sie zarejstrowac i tam sie konkretnie dowiedziec bo widze ze te ktore sa bardziej uswiadomione jakos dzis ich nie widze a ja raz tylko mierzylam wiec nie mam takiego doswiadczenia:)

reklama
Do góry