reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej dziewczyny :)
Mam problem.. nie wiedzialam gdzie mam to napisac więc pisze tutaj.. mam nadzieje ze mi coś doradzicie... bylam juz w ciazy 2 razy i poronilam... w moim zyciu duzo sie pozmienialo.. nowy partner.. i wogole.. ale z czyms takim sie nie spotkalam..

wiec chodzi o to że...
staramy sie z moim kochanym o dzidziusia w grudniu miałam okres... dni płodne przypadły mi na niej wiecej 4,5,6 stycznia jakos tak.. ale w te dni nie widzieliśmy się.. kochalismy sie dopiero 8,9 stycznia.. no i czekalam na ten okres.. czekalam.. i sie niestety doczekalam.. byl 2 dni wczesniej niby te 5 dni jak zwykle ale bardziej skąpy niż zwykle.. teraz mam dziwne uczucie.. delikatnie kłuje mnie brzuch.. mam mdłości i zastanawiam się czy to moze jednak byc ciąża.. kolejne dni plodne wypadaja mi jutro wiec bedziemy próbować.. zastanawiam sie wlasnie nad kupnem testu ale czy to ma sens...
aa i bylam pare dni temu u ginekologa.. on mi nie robil zadnego usg ani nic.. wiec mogl to pominac czy nie?? prosze pomózcie mi bo nie wiem co mam o tym myslec... :)
Pozdrawiam

baska powiem ci tak jesli chodzi o okres w ciazy moze pojawiac sie nawet do 3 miesiaca... jelsi gin nie zrobil ci usg to wszytko jest mozliwe bo na samolocie moze jedynie symacac spulchnienie szyjki macicy... moim zdaniem powinnas zrobic test najepiej bete tzn test ciazowy z krwi w przychodni bo siuskowy moze nie wykryc ciazy chociaz powinien... moim zdaniem lepiej sie upewnic lec kup test 10 zl nie fortuna a bedziesz miala odpowiedz:)

reklama
Dzien dobry wszystkim:-)mam nadzieje ze wszystkie macie dobre humorki,bo ja tak!!:-)
Baska tak sie ciesze,i z calej sily trzymam kciuki,zamelduj sie jak tylko zrobisz,czekam:-)

Do góry