reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czesc dziewczyny ja juz 6 dzien mam temperaturke powyzej 37.2 a maz stwierdził wczoraj ze jakos tak dziwnie mi sie oczy swieca!!! test bede robic w czwartek albo w sobote brzusio mnie troszke pobolewa a piersi juz nie wspomne nie moge sie nawet dotknac !!! bardzo senna.i duzo sluzu raz jest przezroczysty a raz mleczny ale rzadki bardzo tak jakby z mieszanka wody i czuje sie ogólnie jak bym miała dostac okres na poczatku albo mnie cos cieszy a potem zaczynam sie złoscic!!! hihihihi a moze to juz poczekam do 10 dnia temperaturki podwyrzszonej i wtedy zrobie test aha i brzusio mam taki opuchniety jak przed @ i nie moge go wciagnac pozdrawiam całuje was wszystkie bardzo goraco asia ::) ::) ::)

reklama
czesc dziewczyny ja juz 6 dzien mam temperaturke powyzej 37.2 a maz stwierdził wczoraj ze jakos tak dziwnie mi sie oczy swieca!!! test bede robic w czwartek albo w sobote brzusio mnie troszke pobolewa a piersi juz nie wspomne nie moge sie nawet dotknac !!! bardzo senna.i duzo sluzu raz jest przezroczysty a raz mleczny ale rzadki bardzo tak jakby z mieszanka wody i czuje sie ogólnie jak bym miała dostac okres na poczatku albo mnie cos cieszy a potem zaczynam sie złoscic!!! hihihihi a moze to juz poczekam do 10 dnia temperaturki podwyrzszonej i wtedy zrobie test aha i brzusio mam taki opuchniety jak przed @ i nie moge go wciagnac pozdrawiam całuje was wszystkie bardzo goraco asia ::) ::) ::)

cześć dziewczyny ;D dziękuję za taki miłe powitanko!!
co do zafasolkowania to jestem na etapie przerwy zmieniłam pracę i narazie musimy zaczekać z fasolką. ale wcześniej się staraliśmy i to pół roku już powoli zaczynałam się załamywać jak przychodziła ta wstrętna @ więc myślę że taka przerwa dobrze nam zrobi. a może to będzie "wpadka " kontrolowana? ::)

Małgoosiuu naprawdę nie masz sie co martic mama naprawdę wszystko się ułoży i będzie szczęśliwą babcią. nie będzie chciała chciała słyszeć o niczym innym jak tylko o wnuczce albo wnusiu :laugh:
najważniejsze że jesteście szczęśliwi.

pozdrawiam ;D

Malinko dziękuję za pamięc :) dosyć dobrze się czuję... dużo spaceruję no ogólnie staram się jak najwięcej ruszać bo wtedy naprawdę doooobrze się czuję :) Całuchy :-*

Małgosiu myślę że to nic złego czytałam że kobietom w ciąży często się "tak" zdarza mieć ale uważaj żebyś się nie przeziębiła unikaj przeciągów :) Ja też od tygodnia mam "zapchany nos" i kicham tak że słychać chyba w sąsiednim mieście ;) Pozdrawiam

pchełko 10.05 nie chcę nic mówić ale ja miałam identyczne objawy, ale nie rób wcześniej testu dopiero jak ok.4-5 dni będzie ci się spóźniać okres, bo może najzwyczajniej w świecie wyjść negatywny, ja wiem to bo sama tak miałam :) Pozdrawiam i trzymam kciuki aby to było Twoje Upragnione Maleństwo :)

Kamilko możesz być pewna że jak przestaniesz myśleć o staraniach i podtrzymasz to co piszesz to Maleństwo zawita :) Czego z całego serca Ci życzę :)

Cześć Wam!!
ja też się pochwalę, już dziś idę do lekarza sprawdzić czy ze mną jest wszystko ok no i zaczynamy starania na urlopie czyli juz od 23 lipca jak Bozia da to na wiosnę będziemy mieć dzidziusia!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA czy ja dam temu rade??? :-[

Witaj Madziujka!!Jesli chcesz miec dzieciatko to napewno dasz rade!!!!dzieciatko to najwiekszy skarbek!!!Ka milka!!niczym sie niemartw!!Ja w pierwszej ciazy tez sie staralam 6 roku i akurat jak mielismy przerwac bo wydazylo sie wiele zmian przez ktore przestalo sie myslec o dzidzi to sie pojawilo!!!trzymam kciuki za ciebie!!i za wszystkie kobitki!

tez Cie kochanie calujemy!!!no no i cos mi sie zdaje ze moze to fasolinka?!mam nadzieje ze wam sie uda!!trzymam kciukasy!!

oj, pchełka10.05 , cos mi sie wydaje ze niedługo przpiszesz ise do wątku zafasolkowanych, ale odwiedzaj nas i czestuj obficie fluidami ciążowymi!! tu jest duże zapotrzebowanie na tego typu "towar" ;D

reklama
ELZBIETKO I LILITH DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE I JAK BEDZIE TA MOJA UKOCHANA FASOLINKA TO WAS NIE OPUSZCZE MOJE KOCHANE TAK PREDKO SIE MNIE NIE POZBEDZIECIE ihihihihiih ::) ::) ::)

Do góry