reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

;-):-) do posiadaczek, "nosicielek" biustonoszy Alles, Alles mama

pomóżcie kochane, powiedzcie proszę czy rozmiarówka podana w tabelkach ma się jakoś do tego co mierzymy na sobie, bo nie miałam okazji nigdzie mierzyć tych biustonoszy i nie chce kupić dużego...
wczoraj mierzyłam 80c z innej formy i ta "80" to jakaś gigantyczna była, za to miseczka C normalna....

reklama
;-):-) do posiadaczek, "nosicielek" biustonoszy Alles, Alles mama

pomóżcie kochane, powiedzcie proszę czy rozmiarówka podana w tabelkach ma się jakoś do tego co mierzymy na sobie, bo nie miałam okazji nigdzie mierzyć tych biustonoszy i nie chce kupić dużego...
wczoraj mierzyłam 80c z innej formy i ta "80" to jakaś gigantyczna była, za to miseczka C normalna....
Mysia ja mam 75 czasem 80 pod biustem i te biustonosze z Alles kupiłam 80 i są ok. Miseczki już musisz brać wg tego co nosisz - patrząc po moim zakupie (też nie mierzyłam w sklepie tylko kupowałam przez net) rozmiarówka jest całkiem typowa.

mysia23 tak ma służyć jako normalne, no i też się do tego skłaniam, muszę tylko jakoś męża przekonać (dam radę) bo nawet jak pomyślę, że mam prześcieradło położyć na tym turystycznym materacu to jakoś tak dziwnie, no i małej chyba trochę twardo i średnio wygodnie będzie

dagamit dziękuje Ci bardzo!!!!
ja właśnie mam tak samo, 75/80 normalnie, teraz nosze 80, ale ten co wczoraj przymierzyłam był ogromny (inna firma), za to z wymiarów z tabelki ALLES wychodzi, że powinnam kupić 85, wiec sama nie wiem, bo na miseczkę wtedy łapie się B,a przy 80 c/d, bo mam 98cm w biuście... a teraz mam jeden 80Ci jest taki trochę za mały...jakieś niewymiarowe te cycki moje, hehehe

dagamit dziękuje Ci bardzo!!!!
ja właśnie mam tak samo, 75/80 normalnie, teraz nosze 80, ale ten co wczoraj przymierzyłam był ogromny (inna firma), za to z wymiarów z tabelki ALLES wychodzi, że powinnam kupić 85, wiec sama nie wiem, bo na miseczkę wtedy łapie się B,a przy 80 c/d, bo mam 98cm w biuście... a teraz mam jeden 80Ci jest taki trochę za mały...jakieś niewymiarowe te cycki moje, hehehe

No podobnie jak moje - teraz w ciąży to mam naprawdę problem, bo rosną jak szalone - mam nadzieję, że te moje biustonosze wytrzymają po porodzie i nie będę musiała kupowac większych. Jak masz 75/80 to ja bym brała 80, a miseczkę większą czyli D. Lepiej żeby mieć ciaśniej pod biustem, bo wtedy dobrze jest podtrzymywany, a za to wsadzić wszystko do miseczki i nie martwić się, że coś wystaje ;-)

aneczka1526 - z tego co mi wiadomo powinien być grubszy materacyk, ja znalazłam wreszcie takie w pianki lateksowej ale określany jako turystyczny i sprzedający z Allegro mi odradził na codzień a tym bardziej do normalnego łóżeczka

wątek zakupowy umiera nam śmiercią naturalną:tak:
pochwalę się trzema sukieneczkami Next, które wylicytowałam za grosze
1583943174.jpgsukienkasztruks561.jpg1589715486.jpg

mrsmoon śliczne te cudeńka :-)
A właśnie śniło mi sie dzisiaj że juz było dobrze po połowie maja i ty pierwsza z nas urodziłaś :-)

kati nie strasz, ja chcę doczekać do terminu, max 1 tydzień wcześniej chciałabym urodzić...tyle rzeczy jeszcze do zrobienia...w pn listwy przypodłogowe dopiero będziemy kłaść...i klapki do szpitala jeszcze mi z allegro nie przyszły - no po prostu nie mogę wcześniej:-D

reklama
Do góry